Etno restoran Stara pesma, restoran domaće kuhinje, jela po bakinim receptima, gulaš, punjena paprika, pasulj prebranac, domaći hleb, ajvar, domaće vino i rakija sa etiketom Stara pesma.

Etno restoran Stara pesma 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
3
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08 - 23H

Utorak

08 - 23H

Sreda

08 - 23H

Četvrtak

08 - 23H

Petak

08 - 01H

Subota

08 - 01H

Nedelja

08 - 23H

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost dostave na adresu

Mogućnost rezervacije

Paćanje karticom

Etno restoran Stara pesma

Etno restoran Stara pesma nalazi se u najlepšem delu grada u Zmaj Jovinoj ulici broj 21, u neposrednoj blizini Saborne crkve u Novom Sadu.

Stara pesma svojim ambijentom i domaćinskom atmosferom prosto obećava ugodne trenutke. Stara pesma postala je okupljalište ljubitelja domaće hrane i pića uvek raspoloženih za druženje i priču.

Etno restoran Stara pesma

Mnogo ljubavi i topline uloženo je prilikom uređenja, svaki detalj našao je svoje pravo mesto. Na zidovima mogu se naći stare fotografije, ručno rađeni gobleni, fotografije izvođača starih narodnih pesama, na stolovima bordo stolnjaci, na starom drvenom nameštaju heklani milje, knjige i stara pisaća mašina. To su predmeti koji krase i daju autentičnu atmosferu ovom restoranu. Etno restoran Stara pesma ostavlja topao i prijatan utisak i nijednog gosta ne ostavlja ravnodušnim.

Mnogi koji su bar jednom Staru pesmu posetili, kažu da pozitivna energija kojom zrači, čini da se gosti osećaju prijatno u svakom trenutku.

Restoran domaće kuhinje

Kapacitet restorana domaće hrane je 60 mesta, sa dve odvojene sale po 30 mesta. Enterijer restorana odaje utisak komfora i osećaj kao da ste kod kuće, gde svaka priča ostaje samo za vašim stolom.

Ovde se pije prva jutarnja kafa i prelistavaju novine uz čašicu domaće rakije, i otpočinje dan uz muziku izvođača starih pesama: Ja te pesmom zovem, Obriši suze draga, Dotakao sam dno života, Zašto mi srce rani, Zora je i mnoge druge.

Etno restoran Stara pesma upravo je i dobila naziv po ovim starim i uvek rado slušanim pesmama.

Svim ljubiteljima kuvanih jela preporuka je da probaju neke od najlepših specijaliteta domaće kuhinje. Jela se spremaju po starim receptima naših baka: gulaš, čorbast pasulj, prebranac, sarma, punjena paprika, čorbe i supe sa ručno rađenim rezancima i još mnogo toga. Ovde se i hleb mesi, kuva ajvar i stavlja zimnica. Sve to možete zaliti odličnim domaćim vinom i čašicom rakije sa etiketom Stara pesma.

Uz note već zaboravljenih pesama, odlično vino i gurmansku hranu u večernjim satima, kada se upale mnogobrojne svetiljke, Stara pesma dobija elegantnu i romantičnu notu. Etno restoran vedrog duha i domaćinske atmosfere oživljava minula vremena uz živu muziku tamburaša, klavijature i grčke muzike. Učiniće da gosti makar na kratko pobegnu od užurbanosti kojim su konstantno okruženi.

Restoran domaće i tradicionalne hrane Stara pesma je idealno mesto za proslavu Vama važnih datuma, rođendana, godišnjice, krsne slave, poslovnih ručkova i sličnih događaja.

Prelep ambijent, domaćinska atmosfera, brza usluga i ukusna hrana su zaštitni znak Etno restorana Stara pesma!

Sve informacije i rezervacije mesta možete dobiti na kontakt telefon 061 18 31 448

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Igor 6. decembra 2017. 14:14
Vaša ocena

Prava domaćinska kuća,sve preporuke

Zlatko Stanišić 25. septembra 2017. 12:46
Opšti utisak

Odličan ambijent, hrana izvrsna. Sve pohvale za ovaj restoran!