Prodaja naočara i sočiva, dioptrijski ramovi, okvir za naočare, kontaktna sočiva, naočare za sunce, očni pregled, odredjivanje dioptrije u optičarskoj radnji Džinić u Novom Sadu, Rumi i Inđiji.

Džinić optika – prodaja sunčanih naočara 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
6
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

09 - 20H

Utorak

09 - 20H

Sreda

09 - 20H

Četvrtak

09 - 20H

Petak

09 - 20H

Subota

09 - 14H

Nedelja

Ne radna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Džinić optika - prodaja sunčanih naočara

U prijatnom i moderno opremljenom ambijentu, Optika Džinić svakom kupcu nudi širok izbor veoma kvalitetnih dioptrijskih i sunčanih okvira. Pored naočara za odrasle na ovom mestu možete pronaći veliki izbor ramova za naočare za decu kao i kvalitetna kontaktna sočiva i sočiva u boji.

U optici možete uraditi oftalmološki odnosno očni pregled i određivanje dioptrije, a nakon toga opredeliti se za odgovarajuća dioptrijska stakla i okvir. Visoko obrazovani i stručni kadar iz oblasti optike uvek je tu i spremno da svakom kupcu pomogne prilikom izbora odgovarajućeg okvira koji će najbolje odgovarati Vašem obliku lica i karakteru.

Ukoliko ne možete da pronađete odgovarajući okvir Optika Džinić nudi izuzetno kvalitetna kontaktna sočiva i sočiva u boji. Takođe, optika vrši ugradnju monofokalnih i multifokalnih sočiva poznate svetske marke HOYA. Svaki kupac kupovinom ovih sočiva u zavisnosti od slojeva dobija garanciju na dve i tri godine i garanciju na privikavanje za multifokale. Za odabir sočiva koristi se I-pad softver na osnovu kojeg se meri položaj lica u odnosu na okvir, pa su i tegobe na privikavanje veoma male.

Optičarska radnja Džinić vrši ugradnju specijalnih stakala sa visokim stepenom zaštite od grebanja, maglenja i loma koja su preporučena od strane proizvođača. Obrada se vrši na najsavremenijim strugovima za obradu stakla.

Na raspolaganju vam je širok izbor dioptrijskih i sunčanih okvira poznatih svetskih proizvođača po kvalitetu i modi.

Prodaja sunčanih naočara

Odabrati pravi par sunčanih naočara koje Vam se dopadaju a da pri tome budu dobrog kvaliteta, stila i brenda koji Vama najviše odgovara i sve to da se uklapa u vašu finansijsku mogućnost često predstavlja problem. Mali broj kupaca zna šta im je potrebno i šta je to što žele da istaknu sa naočarima.

Pri kupovini i odabiru naočara obratite pažnju da su:

  • Kvalitetna zaštita očiju od sunca, odbljeska
  • Udobnost naočara
  • Boja stakla koja najviše prija Vašim očima
  • Da odgovara obliku vašeg lica

Obavezno prilikom kupovine sunčanih naočara pročitajte sertifikat koji se dobija uz njih, pogledajte na staklima ili okviru kolika je zaštita stakla od UV zračenja. Trebalo bi da piše UV 400 ili 100% zaštita.

Širok izbor naočara za vid kao i izbor naočara za sunce po svetski priznatim brendovima možete pronaći i u drugim maloprodajnim objektima Optike Džinić u Novom Sadu, Optika Džinić Inđija i Optika Džinić Ruma.

Specijalistička oftalmološka ordinacija. Operativno lečenje katarakte laserom, operacije glaukoma, lečenje bolesti oka i očnog dna možete pogledati ovde: Očni centar Džinić.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Jovana 29. јула 2018. 22:15
Vaša ocena

Savršen izbor veoma kvalitetnih i markiranih naočara! Uvek kupujem kod vas 🙂

Lana 29. јула 2018. 22:14
Vaša ocena

Super ste. Imate najbolji izbor sunčanih i dioptrijskih naočara 🙂