Dunđerov-transport, kombi prevoz iz Futoga. Prevoz kvarljive i ne kvarljive robe, selidbe, prevoz građevinskog materijala, prevoz otpadnog materijala.

Dunđerov 5 1 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
1
BROJ GLASOVA
7
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

09-17h

Utorak

09-17h

Sreda

09-17h

Četvrtak

09-17h

Petak

09-17h

Subota

09-15h

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost dostave na adresu

Dunđerov

Ukoliko Vam je potrebna usluga prevoza robe, onda je kombi prevoz Dunđerov-transport pravi izbor za Vas. Kombi prevoz je usluga koja spada u primarnu grupu delatnosti kojom se bavi ova mlada firma iz Futoga.

Kombi prevoz je znatno praktičniji od bilo kojeg drugog prevoza, ali i sa velikim prostorom za prevoz tereta. Kombi zahteva manji prostor prilikom parkiranja i predstavlja najjeftiniji način prevoza robe na kraće relacije. Kombijem se može prevesti značajna količina robe, a prednost im je lakši pristup skoro svim lokacijama u gradu.

Kombi prevoz Dunđerov

Dunđerov-transport je firma koja vrši prevoz robe kombijem na teritoriji Futoga i Novog Sada i u celoj Srbiji. Kvalitetna usluga, brzina i efikasnost u radu kao i povoljna cena prevoza su karakteristike koje ovu firmu čine uspešnom.

Usluge prevoza koje kombi prevoz Dunđerov-transport pruža svojim klijentima su

  • Prevoz robe (kvarljive i ne kvarljive)
  • Prevoz građevinskog materijala
  • Selidbe
  • Prevoz otpadnog materijala i sekundarne sirovine

Vozni park prevoza Dunđerov

U voznom parku nalazi se kombi vozilo preko 3.5t  – nosivosti 2.400 kg u kojem se vrši prevoz kvarljive i ne kvarljive robe. Kombi je nov, moderno opremljen sa pratećim uređajima sistema za grejanje i hlađenje, raznovrsnom dodatnom opremom i alatima, tako da se ovim vozilom mogu prevoziti različite kategorije tereta.

Dunđerov-Transport vrši prevoz građevinskog materijala. Dovoljan je samo jedan poziv i osoblje ove firme dolazi kod Vas. U kratkom vremenskom roku nakon poziva, utovar i istovar građevinskog materijala biće na Vašoj adresi.

Ukoliko Vam selidba na novu lokaciju ili grad zadaje problem, Dunđerov-transport je tu da Vam pomogne oko preseljenja na novu adresu, kuću, stan, poslovni prostor. U potpunosti se možete osloniti na njih i biti uvereni da će sve proći u najboljem redu. Dunđerov-Transport pruža usluge selidbe, od zaštite, utovara-istovara do prevoza na željenu lokaciju.

Prevoz robe vrši se najkraćim putem, efikasno i brzo, tako da vaša roba na odredište stiže u najbržem vremenskom roku. U ovoj firmi možete dobiti najpovoljnije cene i najbolje uslove prevoza bez obzira na vrstu tereta i robu koji prevozite. Takođe, u ponudi je mogućnost iznajmljivanja kombija na dnevnom nivou.

Dunđerov-transport svaki prevoz vrši u dogovoru sa klijentom, na Vaš zahtev upućen na mail firme ili telefonom dobićete u najkraćem roku najpovoljniju ponudu, a profesionalizam i posvećenost svakom klijentu pojedinačno je ono što ovu firmu izdvaja od drugih.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Vule Futog 8. маја 2020. 16:21
Vaša ocena

Prevozio mi kupus u suboticu sjajnu su sve pohvale?