Proizvodnja dijetetskih suplemenata i dijetetske hrane. Dijetetski suplementi - dodaci ishrani, vitamini i minerali. Kapsuliranje, tabletiranje i pakovanje.

5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
9
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08 -16h

Utorak

08 -16h

Sreda

08 -16h

Četvrtak

08 -16h

Petak

08 -16h

Subota

Neradna

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Anafarm

Delatnost firme Anafarm d.o.o. Beograd je proizvodnja homogenizovanih hranljivih preparata i dijetetske hrane.

U pitanju su dijetetski suplementi dodaci ishrani vrhunskog kvaliteta, čija je proizvodnja zasnovana na naučnim osnovama, savremenoj tehnologiji i dugogodišnjem iskustvu.

Koenzim Q10 kapsule od 200mg – NOVO –

Proizvođač Dijetetskih suplemenata Anafarm doo iz Beograda, svojim korisnicima predstavlja NOVI preparat KOENZIM Q10 kapsule od 200mg. Ovaj dijetetski suplement pokazao je izuzetne rezultate kod pacijenata koji imaju oboljenja: srca i krvnih sudova, nervnog, respiratornog i gastrointenstinalnog sistema, kao i stanja hroničnog psihofizičkog umora i iscrpljenosti.

Valerijana sa matičnjakom

NOVO u proizvodnji dijetetskih suplemenata Anafarm doo Beograd je sasvim novi biljni preparat za smirenje i bolji san VALERIJANA SA MATIČNJAKOM u obliku kapsula biljnog porekla.

Pakovanje i sastav: 20 kapsula biljnog porekla. Jedna kapsula sadrži:

 • 175 mg suvog ekstrakta korena Valerijane
 • 200 mg suvog ekstrakta lista Matičnjaka

Način upotrebe: Odrasli: 1 do 2 kapsule dnevno, po potrebi. Kod poremećaja sna kapsule uzeti sat vremena pre spavanja.

Preparat se koristi se za ublažavanje simptoma stresa,  nervne napetosti i poremećaja spavanja.

DODACI ISHRANI
 • Koenzim Q10
 • D3 vit 400 IU
 • B12 biovit
 • AD3 vit
 • Selenium
 • Selenium E
 • Cink
 • Cink Selen
 • Cink – C vit
 • Hrom Selen
 • C vit
 • Kantarion
 • Magnesium B5,B6
 • Matičnjak
 • Plodan
 • Fero B12
 • Cink C vit plus
 • Magnesium 375 vit
 • Valerijana sa matičnjakom
 • Koenzim Q10 od 200mg

Uzimanjem ovih preparata efikasno se nadoknađuje nedostatak važnih minerala (selen, cink, hrom), vitamina (A,C,D,E) i koenzim Q10. Navedeni vitamini i minerali neophodni su za normalno funkcionisanje organizma, doprinose održavanju optimalnog nivoa zdravlja i vitalnosti organizma. Njihov manjak u organizmu nastaje zbog neadekvatnog unosa putem hrane ili se, kao što je slučaj sa vitaminom D3 i Koenzimom Q 10, u organizmu ne sintetišu u dovoljnoj meri.

Preparati Anafarm d.o.o. Beograd koriste se kao dodaci ishrani. Sadrže minerale i vitamine koji su neophodni činioci optimalnog funkcionisanja organizma, dobrog zdravlja, psihofizičke kondicije, vitalnosti i dugovečnosti.
Današnji način proizvodnje i prerade hrane, uz industrijsku zagađenost sredine i stresogeni način života, uslovljavaju potrebu za dodatnim količinama minerala i vitamina. Nedovoljno unošenje minerala i vitamina putem hrane (deficitarna ishrana, neadekvatna termička obrada namirnica, „brza hrana“ i dr.) predstavljaju jedan od faktora rizika za nastanak brojnih zdravstvenih poremećaja, oboljenja, kao i prevremenog starenja organizma. Ovo se naročito odnosi na osobe koje su izložene dugotrajnom stresu, povećanom psihofizičkom naporu, sportiste, kao i na period intenzivnog rasta i razvoja organizma. Preparati Anafarm-a efikasno nadoknađuju manjak neophodnih minerala i vitamina u organizmu. Proizvodnja preparata obavlja se u skladu sa savremenom tehnologijom, dobrom proizvođačkom praksom i uz primenu principa HACCP sistema koji garantuju proizvodnju zdravstveno bezbednih proizvoda. Pri izradi preparata koriste se najkvalitetnije prirodne sirovine, počevši od aktivnih supstanci pa do pomoćnih sastojaka.
Svi preparati Anafarm-a upisani su u Bazu podataka dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Srbije.
Treba imati u vidu da se dijetetski suplementi ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu ishranu i ne smeju se uzimati u dozama većim od preporučenih. Za sve eventualne dodatne informacije o dijetetskim suplementima treba se obratiti lekaru ili farmaceutu.
O FIRMI

Anafarm je 1992. godine vizionarski osnovao i trasirao dalji uspešan put Mr sci Ph Borivoje Lavica (1934-2002). Od početka rada, pa do danas, preparate Anafarm-a odlikuje vrhunski nivo kvaliteta. Izrađuju se u skladu sa savremenom tehnologijom, pridržavajući se principa dobre proizvođačke prakse, uz primenu HACCP sistema, koji garantuje proizvodnju zdravstveno bezbednih proizvoda. Za izradu preparata, koriste se najkvalitetnije sirovine, počevši od aktivnih supstanci, pa do pomoćnih sastojaka. Prvi su u Srbiji, 1994. Godine, započeli proizvodnju kapsula Koenzima Q 10. Proteklih godina, tradicija, visok i postojan kvalitet preparata i kontinuirana prisutnost na tržištu, zaštitni su znak Anafarm-a. Njihovi preparati mogu se kupiti u svim apotekama. Prezentaciju proizvoda obavljaju u apotekama, i na taj način su često u kontaktu sa korisnicima, detaljno ih informišu o korišćenju i odgovaraju na pitanja. Prisutni su i na svim stručnim skupovima (FASUS, SPAS, Prolećni i jesenji festival zdravlja i dr.).

Više informacija o pojedinačnim preparatima i njihovoj nameni, potražite na stranici Dijetetski suplementi – dodaci ishrani.

Sajt: http://www.anafarm.org/

video prezentacija

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Marko 22. jula 2018. 21:25
Vaša ocena

Meni su pomogli, odlični dodaci ishrani! Super ste!

Sanja 22. jula 2018. 21:23
Vaša ocena

Odlični dijetetski proizvodi!