Produženi boravak za decu od prvog do petog razreda , izrada domaćih zadataka, priprema za pismene vežbe i diktate, priprema za kontrolni, kreativne radionice, likovne i muzičke sekcije, sportske aktivnosti, crtanje i čitanje.

Dečji centar Uča 5 1 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
1
BROJ GLASOVA
7
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

07 - 17H

Utorak

07 - 17H

Sreda

07 - 17H

Četvrtak

07 - 17H

Petak

07 - 17H

Subota

Neradna

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Obezbeđen parking

Dečji centar Uča

Ubrzan tempo života, obaveze oko posla, često odsustvo od kuće, nedostatak vemena dovodi roditelje u situaciju kada postavljaju pitanje: Ko će brinuti o njihovom osnovcu? i ne samo to, već i ko će mu dati kvalitetan ručak i užinu, ko će mu pomoći oko izrade domaćeg zadatka i pomoći mu oko učenja. Za decu je najbolje da provode što više vremena u društvu svojih vršnjaka. U produženom boravku možete biti sigurni da je vaše dete na sigurnom i bezbednom i da će mu uvek biti pružena puna pažnja.

U novootvorenom Dečjem centru Uča, koji je moderno opremljen, bezbedan i lepo uređen produženi boravak za školsku decu od 1. do 5. razreda svakodnevno se brine Kristina Gardinovački, vlasnica centra.

Radno vreme produženog boravka je svaki radni dan od 07 – 17h.

U centru Uča brinemo se o bezbednosti i sigurnosti Vaše dece. Njihovo vreme provedeno u boravku za školsku decu biće maksimalno ispunjeno, jer pažnju posvećujemo svakom detetu, a uz našu pomoć i kontrolu, Vaše dete će svakodnevno izvšavati svoje radne obaveze kao što su:

izrade domaćih zadataka i učenja
– priprema za pismene vežbe i diktate
– priprema za kontrolni

U slobodno vreme deci se pruža bogat sadržaj aktivnosti kako bi zadovoljili svoju maštu i kreativnost u druženju sa svojim vršnjacima. Organizuju se:

kreativne radionice
– likovne i muzičke sekcije
– sportske aktivnosti
– crtanje
– čitanje i drugo.

U centru Uča, deca se druže, igraju i uče u ambijentu koji je prilagođen uzrastu i potrebama deteta. Produženi boravak je mesto gde školarci uz organizovane kreativne igre i sportske aktivnosti ili učenja jezika druže se i igraju sa svojim vršnjacima i uživaju u školskim danima. U okviru produženog boravka, deca imaju ručak i užinu a omogućen je i prevoz učenika od škole do boravka i od produženog boravka do škole.

U prijatnom ambijentu u funkcionalno opremljenom prostoru sa mnoštvo zanimljivih predmeta, boravak Vašeg deteta u Centru Uča učiniće zanimljivim i edukativnim. Učinićemo da vaše dete bude srećno i da svaki trenutak bude korisno upotrebljen. Naučićemo da vaš školarac stekne radne navike i otkrije talenat koji nosi u sebi. Važno nam je da su deca kod nas nasmejana i zadovoljna a roditelji bezbrižni jer znaju da im se dete nalazi na sigurnom.

Pored produženog boravka u centru Uča, nalazi se rođendaonica/igraonica gde Vašim mališanima možete organizovati nezaboravne rođendane uz muziku i zanimacije prilagođene njihovom uzrastu (karaoke za decu, sony, twist i slično).

Dragi roditelji, u novootvorenom Dečjem centru Uča dok Vi obavljate Vaše poslovne obaveze, Vaše dete će biti na sigurnom i bezbednom mestu, jer je centar Uča mesto gde se uči, igra, druži, razgovara i sve je prepušteno bezbrižnoj mašti deteta.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Ivana 12. septembar 2017. 09:07
Opšti utisak

Za svaku pohvalu