Rođendaonica Dečije ćoše je rođendaonica za decu, tinejdžere i odrasle, sa opuštenom i otkačenom atmosferom, rok i disko muzikom. Rođendaonice Novi Sad

Dečije ćoše 4 2 Dostavite Vašu Ocenu
4,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

8-16H

Utorak

8-16H

Sreda

8-16H

Četvrtak

8-16H

Petak

8-16H

Subota

Neradna

Nedelja

Neradna

Adresa

Naša Adresa:

Lasla Gala 23, Novi Sad

Autobuske linije:

7, 12, 13, 68, 69, 71, 72, 73, 74

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Dečije ćoše

Dečije ćoše je rođendaonica za decu, tinejdžere i odrasle koja odiše posebnom atmosferom, veselom, otkačenom i opuštenom. Gosti kažu da se ovde osećaju kao kod kuće, a organizuju se rođendani zatvorenog tipa.

KAKO IZGLEDA ROĐENDAONICA?

Dečije ćoše je rođendaonica u Novom Saduna Grbavici i prostire se na 200 m2, na jednom nivou. Kapacitet je 70 dece i 50 odraslih.

Dečiji deo je vedar, raznobojan, obasjan prirodnom svetlošću i opremljen tako da najmlađi maksimalno uživaju. Sa druge strane, kafić za roditelje uređen je u blago alternativnom stilu, ručno oslikanih zidova, sa umetničkom aspiracijom i već na prvi pogled obećava trenutke uživanja sa prijateljima. Za roditelje pušače na raspolaganju je odvojen, jednako prijatan deo kafića. Ceo prostor je prozračan i klimatizovan.

Na raspolaganju je veliki lavirint, bazen sa lopticama, stena za penjanje, kućica, puno rekvizita za igrice, karaoke sa 2600 pesama, efekti kao što su veštački snegbalončićidimdisko kugla, light show, a u posebnoj prostoriji i x box. Ipak, sjajnu atmosferu najviše čini dobra energija koja je osetna od početka do kraja svake rođendanske žurke.

U ČEMU SE OGLEDA POSEBNOST ROĐENDAONICE DEČIJE ĆOŠE?

Može se reći da je Dečije ćoše rođendaonica koja Novi Sad oslikava u najpozitivnijem svetlu, promoviše kvalitetnu zabavu od malih do velikih nogu i obezbeđuje užitak svim generacijama.

Dečije ćoše u osnovi spada u dečije rođendaonice u Novom Sadu, ali je sam ambijent takav da se za par trenutaka može pretvoriti u prostor savršen za žurke tinejdžera i odraslih, pa nije retko da i roditelji odluče da na ovom mestu proslave svoj rođendan sa prijateljima, dok njihove klince zabavljaju animatori.

Ukoliko prođete pored rođendaonice Dečije ćoše, čućete kako odzvanja kvalitetna muzika,najčešće disko i rok. Klinci, ali i stariji, najradije đuskaju u ritmu hitova Abbe, Metalike, ACDC, Majkla Džeksona i domaćih rok pesama. Takođe su popularne dečije pesme – obrade poznatih rok pesama. Nemojte se iznenaditi kada vidite sa kojim žarom najmlađi sviraju virtuelne gitare i skaču uz hitove kao što su Motori ili TNT.

DEČIJI ROĐENDANI

Rođendaonica Dečije ćoše nudi jedinstven koncept zabave vašim mališanima, imali oni 4 ili 11 godina.

Dečiji rođendani u Ćošetu su energični, smehotresni, lepršavi… Sa decom se igraju mlade, ljubazne i nasmejane animatorke – vaspitačice, koje u rukavu imaju neverovatan broj zanimljivih igara, koje biraju prema uzrastu i afinitetima slavljenika, roditelja i gostiju.

Akcenat dečije rođendaonice je da žurka sve vreme traje, da se stalno nešto dešava. Od uzbudljivih takmičarskih igara, traženja blaga po lavirintu, preko klizanja po veštačkom snegupreskakanja laseracrtanja po licu, do puno, puno đuskanja pod disko svetlima, uz dobru muziku, pozitivna atmosfera neprestano raste. Smešna licaimitiranje pokreta, igrice na strunjačama, đuskanje sa balonima i još puno toga svaki dečiji rođendan čini atraktivnim i veselim.

Najčešće se u nekim igrama pridruže i roditelji, pa je uobičajena slika da se mame prepuste ritmovima omiljenih pesama, đuskaju i pevaju karaoke, a tate preskaču lasere, dok njihova deca zdušno navijaju. Ovo je jedina rođendaonica gde, pored dece, i roditelji dobijaju diplome! Kada se organizuju rođendani male dece, onda se roditelji takmiče zajedno sa svojim mališanima, kao što je limbo dance mama sa bebama ili muzičke guze sa najmlađuma u naručju.

ROĐENDANICA ZA TINEJDŽERE

Rođendani za tinejdžere, da bi bili uspešni, iziskuju znatno drugačiju priču od klasične dečije, ali i drugačiji prostor. Rođendaonica Dečije ćoše ima magiju pomoću koje čini da jednim pokretom zavese nestane lavirint i svi dečiji rekviziti, a uključivanjem disko efekata nastane prostor kao u pravoj diskoteci. Prostor za roditelje biva dostupan tinejdžerima i oni time dobijaju i kafić. A sve nadgleda osoblje, po želji i roditelji.

Pogledajte na koji način se zabavljaju tinejdžeri i kako Dečije ćoše za čas postaje tinejdžersko ćoše,
na stranici Rođendaonica za tinejdžere, Novi Sad.

ROĐENDANI ZA RODITELJE

Želite da počastite svoje prijatelje za rođendan, ali ne biste da se to razvuče na celu noć? Nemate kome da ostavite decu, a tako ste željni dobre rođendanske žurke i malo opuštanja i đuskanja?

Dečije ćoše će vam organizovati rođendan bolji i od 10, 18 i 25, te ćete se zajedno sa prijateljima vratiti u vreme najluđih izlazaka. Uživajte uz hitove uz koje ste nekada ludovali, u pravoj disko atmosferi. Postanite ponovo zvezda svog rođendana, umesto da ga godinama otaljavate, jer pogrešno smatrate da ste to prerasli.

Za to vreme, vaša deca će biti bezbedna i animirana u svom kutku i jednako će uživati na svoj način.

Takođe, možete organizovati dupli rođus sa svojim detetom, ukoliko su vam datumi rođenja nablizu.

Sajt: http://www.decijecose.rs/

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Svitlana J. 23. септембра 2018. 22:23
Vaša ocena

Lepo smo se proveli na rođusu, super je bilo.

Natalija 23. септембра 2018. 22:20
Vaša ocena

Rođendaonica za velike i male:)