Novi Sad je dobio lepo, prostrano i besprekorno čisto mesto za najmlađe, u centru, gde se na 222 m2 prostire dečija igraonica i rođendaonica Mikijeva radionica.

Mikijeva radionica 3.5 2 Dostavite Vašu Ocenu
3,50
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

13-20H

Utorak

13-20H

Sreda

13-20H

Četvrtak

13-20H

Petak

13-20H

Subota

Neradna

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Mikijeva radionica

Novi Sad je dobio novo lepo, prostrano i besprekorno čisto mesto za najmlađe, u centru grada, gde se na 222 mprostire dečija rođendaonica Mikijeva radionica. Sve se nalazi u jednoj ravni, bez stepenica, te je mališanima omogućena potpuna sigurnost, a roditeljima bezbrižnost.

Namena ove igraonice i rođendaonice u Novom Sadu je svakodnevno igranje dece i veseli dečiji rođendani, u bezbednom i dobro opremljenom prostoru, prepunom zabavnih i kreativnih igračaka i zanimacija.

U prednjem delu iste prostorije nalazi se lepo uređen kafić za roditelje, te oni mogu piti dobru espreso kafu (ili neko drugo piće sa šanka) i posmatrati svoje dečake i devojčice dok se igraju.

Osoblje koje radi u okviru ove igraonice za decu ima dugogodišnje iskustvo, te vam s radošću izlazi u susret i kada vam je potrebno čuvanje dece na sat. Najmlađi obožavaju da borave na ovom mestu, okruženi pažnjom i zabavnim aktivnostima, a roditelji imaju puno poverenje da ih ostave na čuvanje u igraonici.

IGRAONICA ZA DECU

Mikijeva radionica odiše vedrinom, svetlošću, prostranstvom i zato je vole deca i roditelji. Deci je omogućeno da trčkaraju, skaču, penju se i provlače, jer u okviru dečije igraonice postojelavirintižičaračak 4 tobogana, zid za penjanje, bazen sa lopticama.

Tu su i nešto drugačije zanimacije: X boxkaraokestoni fudbalkreativni kutak sa kockama, puzlama, bockalicama, kuhinjicom itd, pa deca između fizičkih aktivnosti slažu, kreiraju, pevaju ili se zabavljaju na drugi način.

U znaku generacijama omiljenog junaka Mikija, igranje postaje zabavnije i interesantnije!

Više informacija i fotografija pronaći ćete na stranici Dečija igraonica Novi Sad.

DEČIJA ROĐENDAONICA

Novi Sad, i to sam centar grada, sada ima veliko, novo, savršeno čisto i vrlo ljupko mesto za proslave dečijih rođendana.

Dečiji rođendani sadrže puno sjajnih igrica, kao što su muzičke igre, limbo dance, takmičenje u pevanju i mnoge druge. Slavlje začinjavaju crtanje po licu i disko svetlosni efekti u delu predviđenom za đuskanje.

Deca se mogu zabaviti i igrajući stoni fudbal, klizeći niz žičaru, penjući se uz Dizni zid, vijajući se po lavirintima.

Sam prostor rođendaonice zove u avanturu, a brižljive animatorke ništa ne prepuštaju slučaju, već sprovode sve što je potrebno da dečija žurka uspe i da svi budu zadovoljni.

Kako izgledaju rođendani, šta sadrži rođendanski paket, kao i fotografije sa rođendana, možete videti na stranici Dečija rođendaonica Novi Sad.

Savršena za hladne zimske i jesenje dane, ali i prijatno rashlađena kako bi predstavljala pravu oazu u vreme letnje vreline. Mikijeva radionica polako, ali sigurno postaje omiljeno mesto u centru grada na kojem uživaju i mali i veliki.

Pogledajte našu Face Book stranicu

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Nikoleta 23. септембра 2018. 22:26
Vaša ocena

Preporuka sa moje strane!

Mirjana NS 23. септембра 2018. 22:26
Vaša ocena

Simpatično mesto za organizovanje dečijih rođendana 🙂