Kvantna medicina u Novom Sadu. Biorezonantna dijagnostika i terapija, lečenje kvantnom medicinom, bio rezonantni skener, pregled i analiza stanja svih organa.

Centar za zdravlje, kvantnu analizu i tretmane Glendža 5 3 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
3
BROJ GLASOVA
3
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08 - 20H

Utorak

08 - 20H

Sreda

08 - 20H

Četvrtak

08 - 20H

Petak

08 - 20H

Subota

Neradna

Nedelja

Neradna

Adresa

Naša Adresa:

Kornelija Stankovića 9, Novi Sad

GPS:

45.26335838792075, 19.815672612153662

Autobuske linije:

5, 7, 11B

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost zakazivanja

Obezbeđen parking

Centar za zdravlje, kvantnu analizu i tretmane Glendža

BIOGRAFIJA DOKTORA

Dr Dejan B. Glendža je lekar kvantne medicine, član Udruženja za promociju i razvoj kvantne medicine i član Medjunarodne asocijacije za kvantnu medicinu. Instruktor (predavač) na aparatima za kvantnu dijagnostiku i terapiju i instruktor ČIGONGA (tradicionalna kineska medicina), SU-JOK terapeut (grana akupunkture).

Centar za zdravlje, kvantnu analizu i tretmane bavi se kvantnom procenom stanja celog organizma, biorezonantnim skenerom. Ovakva analiza je veoma efikasna i bezbolna.

Jednom kvantnom analizom, koja traje oko pola sata, utvrđuje se funkcionalno stanje celog organizma, svih organa i svih delova tela. Ovakava analiza je veoma efikasana za otkrivanje poremećaja  3-5 godina unapred. Takođe je efikasna optimalizacija stanja organizma kod hroničnih poremećaja, do kojih klasična medicina deluje simptomatski, ublažava simptome.

KVANTNA MEDICINA – ANALIZA NAM DAJE NEKOLIKO MOGUĆNOSTI:

  • Procedura se može sprovoditi nekoliko puta
  • Analiza stanja svih organa (pomoću jednog pregleda):krvni sudovi, pluća, srce, želudac, kičma, bubrezi, jajnici, prostata i drugi.
  • Tretmani za poboljšanje stanja organizma kod hroničnih infekcija (helikobakterija, kandida, ešerihia, hlamidija)
  • Ovakve analize nemaju štetno zračenje, niti štetnih efekata
  • Stanje imuniteta
Centar za kvantnu analizu i tretman

Centar za kvantnu analizu i tretman se s pravom može nazvati Centrom 21.veka. On je spoj najnovijih dostignuća nauke i tradicionalna znanja.

U Centru za zdravlje, kvantnu analizu i tretmane ocenjuju funkcionalno stanje organizma bio rezonantnim skenerom,  koji registruje promene kvantnih energetskih karakteristika ćelija, promene u magnetnom polju ćelija i promene zračenja moždanih talasa.  Ono što treba da znamo i veoma je važno da ovakava analiza nema nikakvih štetnih zračenja i nikakvih štetnih efekata. S toga se ovakvom načinu analize i tretmana mogu podvrgnuti mala deca, straiji ljudi, iscrpljeni bolesnici. Da je zaista bezbolna ovakava analiza, ukazuje nam i sama  činjenica da se ovakve analize odvijaju vrlo jednostavno, držanjem slušalica na glavi.

Da su analize bezbolne, jednostavne i prijatne uveriće vas dr Dejan Glendža, lekar sa dugogodišnjim iskustvom iz oblasti kvantne medicine i alternativne kineske medicine. U Centru za kvantnu analizu će vas primiti i posavetovati da moramo voditi računa o svom zdravlju, odvići se od nekih štetnih navika i svega onog što može da nam naruši zdravlje. Ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih problema nemojte se dvoumiti već dodjite u Centar dr Dejana Glendže, koji će vas vrlo ljubazno primiti sa strpljenjem saslušati, i pomoći da što pre postignete punoću svog zdravlja.

Ovaj centar za zdravlje možete pogledati na sajtu www.ordinacije.info, prezentacija Centar za zdravlje, kvantnu analizu i tretmane  dr Glendža.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Dragana 12. decembra 2018. 09:26
Vaša ocena

Svaka preporuka. Doktor za 22 vijek! Sve pohvale na stučnosti, ljubaznosti i efikasnosti!

Jelena M. 22. septembra 2018. 23:34
Vaša ocena

Super ordinacija, izuzetan lekar. Svaka preporuka !!!

Nema 1 sledećih ocena Pogledaj Sledeće Ocene