Centar za strane jezike Lingvist. Učenje stranih jezika engleski, italijanski, španski, nemački, francuski i ruski jezik. Nastava se izvodi u malim grupama.

Lingvist 3.5 2 Dostavite Vašu Ocenu
3,50
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08 - 20H

Utorak

08 - 20H

Sreda

08 - 20H

Četvrtak

08 - 20H

Petak

08 - 20H

Subota

08 - 20H

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Lingvist

Centar za strane jezike Lingvist je škola za učenje engleskog, italijanskog, španskog, nemačkog, francuskog i ruskog jezika. Centar je osnovan 2014.godine i ako još uvek mlad centar kroz njega je prošao veliki broj zadovoljnih polaznika.

Osnivač i stalni predavač Centra za strane jezike Lingvist  je Nataša Vladimirović. Svoje dugogodišnje internacionalno iskustvo stekla je na školovanju u Sjedinjenim Američkim Državama, a svoj dar za učenje stranih jezika pretočila u osnivanje centra za strani jezik Lingvist. Profesorsko zvanje stekla je na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, na odseku za romanistiku. Na istom fakultetu je na doktorskim studijama, kao i master studijama za konferencijsko prevođenje. U Udruženju prevodilaca Srbije završila je jednogodišnji kurs za naučnog stručnog i sudskog prevodioca za engleski i francuski jezik, i time stiče zvanje sudskog tumača za francuski jezik. U privatnoj školi Mastertranslation na specijalističkim kursevima, obučena je za pisano i sudsko prevođenje iz francuskog jezika, ali i za simultano i konsekutivno prevođenje iz engleskog jezika. Od strane Francuske ambasade omogućen joj je angažman prevodioca, pri srpskim specijalnim jedinicama, na godišnjoj konferenciji Internacionalne policijske asocijacije.

Lingvist okuplja veliki broj polaznika različitog uzrasta, a nastava se održava u savremeno opremljenim prostorijama gde se svaki polaznik oseća prijatno. Nastavu izvode stručni i visoko kvalifikovani profesori koji imaju više godina iskustva u struci. Oni su profesionalni, predusetljivi i spremni da vam pomognu da ostvarite svoje lične ciljeve, da uspešno učite ali i da se osećate opušteno a istovremeno i da se zabavite.

Svakom polazniku je posvećena posebna pažnja, jer se nastava odvija u manjim grupama, te svako sa lakoćom može savladati prve lekcije učenja jezika kao i konverzaciju. Nataša Vladimirović, sa puno ljubavi i strpljenja posvećuje pažnju i njenim najmlađim polaznicima. Kao pasionirani ljubitelj jezika, prošla je Mensinu edukaciju za NTC sistem učenja, specijalizovani program koji je namenjen intelektualnom razvoju deteta.

U Centru za strane jezike Lingvist održavaju se kursevi za:
  • najmlađe
  • osnovce
  • srednjoškolce
  • studente i
  • odrasle

Organizuju se:

  • pripreme za prijemni ispit
  • obuke za sertifikate
  • stručno usavršavanje
KURSEVI ZA DECU

U skladu sa prethodnim znanjem i uzrastom deca se raspoređuju u manje odgovarajuće grupe.

KURSEVI ZA ODRASLE

Svaki polaznik se testira i nakon što im se utvrdi nivo znanja raspoređuju se u odgovarajuće grupe. Nastava za odrasle organizuje se od apsolutnih početnika do najviših nivoa.

PRIPREME ZA STICANJE SERTIFIKATA

U centru Lingvist možete se spremiti za sticanje zvaničnih sertifikata kao što su FCE,CAE, CPE, IELTS, TOEFL, TOIC.

Nakon završenog kursa, polaže se test i dobija sertifikat na srpskom i stranom jeziku.

Učenje stranog jezika postaje sve veća potreba i izazov jer predstavlja proces koji je vredan uloženog truda, vremena i novca. Centar za strane jezike Lingvist  nudi bogat i raznovrstan program za učenje stranih jezika, a uz pomoć profesora i predavača Nataše Vladimirović i njenih saradnika, ostvarićete željene rezultate i postići slobodu i sigurnost u komunikaciji na stranom jeziku.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Marko 2. septembar 2018. 18:48
Vaša ocena

Svima preporučuje Lingvist školu stranih jezika!

Nikoleta 2. septembar 2018. 18:47
Vaša ocena

Sve je odlično. Sve preporuke.