Prva škola SuanPan mentalne aritmetike u Novom Sadu. Mentalna aritmetika i drugi specijalno osmišljeni programi za decu koji bude genija u svakom detetu.

Centar za obrazovanje Kefalo 4.5 2 Dostavite Vašu Ocenu
4,50
OCENA
2
BROJ GLASOVA
4
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

10 - 20H

Utorak

10 - 20H

Sreda

10 - 20H

Četvrtak

10 - 20H

Petak

10 - 20H

Subota

10 - 20H

Nedelja

Ne radna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Centar za obrazovanje Kefalo

Moguće je probuditi genija u svakom detetu! Kako?

Centar za obrazovanje Kefalo je prva škola SuanPan mentalne aritmetike u Novom Sadu, sa posebnim ogrankom u Vršcu, i jedna od najuspešnijih škola ove discipline u čitavom regionu. Postoji od marta 2015. godine, u okviru centra Pro-mens iz Niša, koji je nosilac franšize za program SuanPan mentalne aritmetike u ovom delu Evrope.

Iako je SuanPan mentalna aritmetika među najpoznatijima, Kefalo nudi i specijalno osmišljene programe za najmlađe, Kefalo baby i Kefalo mini za decu od 3 do 5 godina, kao i poseban program za predškolce. Kurseve ovog centra završilo je više stotina đaka, ne samo iz Novog Sada i okoline, već i iz susednih država. Njihova misija je da kod što većeg broja dece probude skrivenog genija,  jer je vrlo lako postati mali genijalac!

SUANPAN MENTALNA ARITMETIKA ZA DECU

SuanPan mentalna aritmetika je obrazovno-razvojni program kojim se kod dece između 5 i 14 godina trajno unapređuju intelektualne sposobnosti, a posebno se utiče na poboljšanje pažnje, koncentracije i memorije i jačanje samopuzdanja.

Po završetku kursa dete postaje brže od digitrona, u stanju je da u roku od 3 do 5 sekundi misaonim putem izračuna složenije aritmetičke operacije i razvija sposobnost odvojene pažnje.

Ukoliko vas zanima mentalna aritmetika za decu i čuvena SuanPan metoda, saznajte više detalja o samom radu na stranici Škola mentalne aritmetike SuanPan.

KEFALO PROGRAMI ZA PREDŠKOLCE – PRIPREMA ZA ŠKOLU

Kefalo baby i Kefalo mini su specijalno osmišljeni programi za decu uzrasta od 3 do 5 godina kroz koje se razvija fina motorika, socijalna i emotivna zrelost i otkriva svet oko sebe. Program sadrži grafomotoričke vežbe sa Montesori programom. Kurs traje 16 časova, jedan čas traje sat vremena i 15 minuta, a na nastavu se dolazi jednom nedeljno. Svaki čas obrađuje posebnu temu u potpunosti prilagođenu uzrastu.

Program za predškolce – S obzirom na to da su pripremne predškolske grupe u vrtićima kod nas velike i da vaspitači nemaju uslova da se kvalitetno posvete individualnim potrebama i mogućnostima svakog deteta, te da se program sprovodi neujednačeno od grupe do grupe, a da učitelji u osnovnim školama očekuju da su prvaci već ovladali slovima i brojevima, u Kefalu su prepoznali potrebu za osmišljavanjem programa koji će predškolce kvalitetno pripremiti za polazak u prvi razred. Deca će naučiti azbuku i savladati čitanje na osnovnom nivou. Kurs traje 16 časova, jedan čas traje sat vremena i 15 minuta, a na nastavu se dolazi jednom nedeljno. Svaki čas obrađuje posebnu temu i u potpunosti je prilagođen uzrastu.

KEFALO PROGRAMI ZA OSNOVCE I STARIJE

U centru Kefalo postoje i programi u kojima učitelji pomažu osnovcima u savladavanju redovnog školskog gradiva.

FastForward – brzo čitanje sa razumevanjem

FFD Fast forward je kurs brzog čitanja namenjen osobama starijim od 12 godina, kojim se brzina čitanja povećava najmanje 50%, rešavaju se problemi slabe koncentracije, razumevanja pročitanog, poremaćaj pažnje, ubrzava se proces učenja, a pomaže i kod disleksije. Idealan je za studente i srednjoškolce, ali i za sve one starije koji žele da rade na sebi i razvijaju svoje potencijale.

KEFALO TIM

Kao i svaka uspešna ustanova, i ovaj centar iz godine u godinu raste i širi se. Tako sada tim čini osam mladih, ali ozbiljnih žena koje su u potpunosti predane svom poslu i uživaju u svakom trenutku provedenom sa svojim đacima. Sve su veliki stručnjaci u svojim oblastima, sa višegodišnjim iskustvom u obrazovnom radu, a pored toga su nepopravljivi entuzijasti, ambiciozne i pogleda uvek uprtog u budućnost!

Sa decom rade isključivo profesori razredne i predmetne nastave i strukovni vaspitači sa višegodišnjim iskustvom u radu i posebnim licencama predavača SuanPan mentalne aritmetike i Montesori vaspitača.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Kristina 31. avgusta 2018. 21:46
Vaša ocena

Super ste, sve preporuke!

Marija 31. avgusta 2018. 21:45
Vaša ocena

Fantastičan centar za predškolsku decu u kojoj mogu mnogo toga da nauče. Super ste!