Nova dečija igraonica i rođendaonica u Novom Sadu, na Telepu. Proslave dečijih rođendana. Kafić i bašta za roditelje. Čuvanje dece na sat. Radionice za decu.

0,00
OCENA
0
BROJ GLASOVA
1
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedjeljak

13-21H

Utorak

13-21H

Sreda

13-21H

Četvrtak

13-21H

Petak

13-21H

Subota

9-21H

Nedelja

9-21H

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Blesavko

Blesavko je nova dečija igraonica i rođendaonica u Novom Saduna Telepu, opremljena tako da predstavlja zabavan i kreativan kutak za decu, a ujedno i prijatnu oazu u kojoj roditelji mogu popiti piće i opustiti se, uz besplatan WI-FI, dok njihove mališane paze i zabavljaju animatori – vaspitači. Na raspolaganju je i bašta za roditelje.

Ušuškana na tzv. Bulevaru Evrope, u delu grada u kojem nedostaju mesta za najmlađe, ova maštovito uređena rođendaonica i igraonica za decu predstavlja još jedan benefit za Novi Sad i njegovu ponudu mesta za decu i roditelje. U ambijentu koji spontano poziva na igru, smeh i dobro raspoloženje, gde dominiraju svetle, nežne i vesele boje, vaše devojčice i dečake očekuje luda zabava, kreativan rad, edukativne radionice, i rođendani koji će se dugo pamtiti!

Pored igraonice i rođendaonice, možete se odlučiti i za čuvanje dece na sat, kao i za edukativne radionice.

DEČIJA IGRAONICA

Kada su u pitanju dečije igraoniceNovi Sad ima solidnu ponudu, ali i dalje nema dovoljno lepo uređenih mesta namenjenih bezbednom igranju najmlađih. U okviru ove igraonice sve je napravljeno od materijala bezbednog za decu, a za malene je osmišljen sjajan zabavni program.

Posebnost ove igraonice na Telepu je u tome što podstiče druženje kroz kreativnu igru i zabavu, a odabirom adekvatnih sprava i igračaka, utiče se na motorički razvoj dece, razvijanje njihove kreativnosti,  edukaciju, razvoj ekološke svesti.

Ukoliko žele da se penju, skaču, vrte, klincima su na raspolaganju skakalice i penjalice, kao što su vrteška, žičara, 3D lavirint sa toboganima, motorička penjalica, trambolina. Ako, pak, žele da budu kreativni, tu su flomasteri, bojice, tempere, kocke, edukativne igračke. Mališani se mogu zabavljati i pevajući karaoke ili igrajući neku od 50 igrica na x-box-u.

Za više detalja o igranju i čuvanju dece, pogledajte stranicu Dečija igraonica u Novom Sadu.

ROĐENDAONICA ZA DECU

Što se tiče ove rođendaoniceNovi Sad je na dobitku! Slatki, veseli i ludo zabavni dečiji rođendani formiraju se prema uzrastu i željama dece, a tom prilikom u ponudi su brojne sitnice koje doprinose da svaki rođendan bude poseban i drugačiji.

Na usluzi su kostimirani animatori, klovn ili Snežana, koji za klince i klinceze prave figure od balona, ali postoje i maštoviti kostimi za slavljenika i goste. Tu je i Face painting, karaoke, x-box i mnoštvo pažljivo odabranih i osmišljenih zajedničkih igara, u kojima uživaju sva deca.

Na raspolaganju je i kompletna dekoracija za rođendane, po vašoj želji. (baloni, natpisi, disko kugla, led osvetljenje, salvete i tanjirići, itd.).

Ukoliko Vas zanimaju proslave dečijih rođendana, detaljnije informacije ćete pronaći na  stranici Rođendaonica za decu, Novi Sad.

ČUVANJE DECE NA SAT

Moguće je i čuvanje dece na sat u igraonici, do 4 sata dnevno. Kada imate da obavite važne stvari, a vašu decu nema ko da pričuva, čuvanje dece u igraonici je odličan izbor.

RADIONICE ZA DECU

U igraonici se održavaju i tematske radionice za decu, najmanje jednom nedeljno, uglavnom vikendom prepodne. U pitanju su ekološkekreativne i edukativne radionice na razlilčite teme, na kojima sa mališanima radi animator-vaspitač. Deca provode jedno kvalitetno, edukativno i zabavno vreme.

Blesavko je mesto na koje svi rado dolaze – najmlađi, po obilje zabave, radosti i druženja i roditelji. Igranje dece, kao i rođendani, brižljivo su isplanirani od strane animatora – profesionalnih vaspitača. Ništa nije prepušteno slučaju, a još puno kreativnih ideja čeka da bude realizovano u nekom narednom periodu.

Dobrodošli u svet igre, smeha i zabave, javite se, dođite, igrajte se!!!

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja