Nova dečija igraonica i rođendaonica u Novom Sadu, na Telepu. Proslave dečijih rođendana. Kafić i bašta za roditelje. Čuvanje dece na sat. Radionice za decu.

Blesavko 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

13-21H

Utorak

13-21H

Sreda

13-21H

Četvrtak

13-21H

Petak

13-21H

Subota

9-21H

Nedelja

9-21H

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Blesavko

Blesavko je nova dečija igraonica i rođendaonica u Novom Saduna Telepu, opremljena tako da predstavlja zabavan i kreativan kutak za decu, a ujedno i prijatnu oazu u kojoj roditelji mogu popiti piće i opustiti se, uz besplatan WI-FI, dok njihove mališane paze i zabavljaju animatori – vaspitači. Na raspolaganju je i bašta za roditelje.

Ušuškana na tzv. Bulevaru Evrope, u delu grada u kojem nedostaju mesta za najmlađe, ova maštovito uređena rođendaonica i igraonica za decu predstavlja još jedan benefit za Novi Sad i njegovu ponudu mesta za decu i roditelje. U ambijentu koji spontano poziva na igru, smeh i dobro raspoloženje, gde dominiraju svetle, nežne i vesele boje, vaše devojčice i dečake očekuje luda zabava, kreativan rad, edukativne radionice, i rođendani koji će se dugo pamtiti!

Pored igraonice i rođendaonice, možete se odlučiti i za čuvanje dece na sat, kao i za edukativne radionice.

DEČIJA IGRAONICA

Kada su u pitanju dečije igraoniceNovi Sad ima solidnu ponudu, ali i dalje nema dovoljno lepo uređenih mesta namenjenih bezbednom igranju najmlađih. U okviru ove igraonice sve je napravljeno od materijala bezbednog za decu, a za malene je osmišljen sjajan zabavni program.

Posebnost ove igraonice na Telepu je u tome što podstiče druženje kroz kreativnu igru i zabavu, a odabirom adekvatnih sprava i igračaka, utiče se na motorički razvoj dece, razvijanje njihove kreativnosti,  edukaciju, razvoj ekološke svesti.

Ukoliko žele da se penju, skaču, vrte, klincima su na raspolaganju skakalice i penjalice, kao što su vrteška, žičara, 3D lavirint sa toboganima, motorička penjalica, trambolina. Ako, pak, žele da budu kreativni, tu su flomasteri, bojice, tempere, kocke, edukativne igračke. Mališani se mogu zabavljati i pevajući karaoke ili igrajući neku od 50 igrica na x-box-u.

Za više detalja o igranju i čuvanju dece, pogledajte stranicu Dečija igraonica u Novom Sadu.

ROĐENDAONICA ZA DECU

Što se tiče ove rođendaoniceNovi Sad je na dobitku! Slatki, veseli i ludo zabavni dečiji rođendani formiraju se prema uzrastu i željama dece, a tom prilikom u ponudi su brojne sitnice koje doprinose da svaki rođendan bude poseban i drugačiji.

Na usluzi su kostimirani animatori, klovn ili Snežana, koji za klince i klinceze prave figure od balona, ali postoje i maštoviti kostimi za slavljenika i goste. Tu je i Face painting, karaoke, x-box i mnoštvo pažljivo odabranih i osmišljenih zajedničkih igara, u kojima uživaju sva deca.

Na raspolaganju je i kompletna dekoracija za rođendane, po vašoj želji. (baloni, natpisi, disko kugla, led osvetljenje, salvete i tanjirići, itd.).

Ukoliko Vas zanimaju proslave dečijih rođendana, detaljnije informacije ćete pronaći na  stranici Rođendaonica za decu, Novi Sad.

ČUVANJE DECE NA SAT

Moguće je i čuvanje dece na sat u igraonici, do 4 sata dnevno. Kada imate da obavite važne stvari, a vašu decu nema ko da pričuva, čuvanje dece u igraonici je odličan izbor.

RADIONICE ZA DECU

U igraonici se održavaju i tematske radionice za decu, najmanje jednom nedeljno, uglavnom vikendom prepodne. U pitanju su ekološkekreativne i edukativne radionice na razlilčite teme, na kojima sa mališanima radi animator-vaspitač. Deca provode jedno kvalitetno, edukativno i zabavno vreme.

Blesavko je mesto na koje svi rado dolaze – najmlađi, po obilje zabave, radosti i druženja i roditelji. Igranje dece, kao i rođendani, brižljivo su isplanirani od strane animatora – profesionalnih vaspitača. Ništa nije prepušteno slučaju, a još puno kreativnih ideja čeka da bude realizovano u nekom narednom periodu.

Dobrodošli u svet igre, smeha i zabave, javite se, dođite, igrajte se!!!

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
goga 25. novembar 2018. 18:05
Vaša ocena

Sve pohvale, mi opet slavimo rodjendan u Blesavku.

Danijela 29. jun 2018. 22:40
Vaša ocena

Predivno u svakom smislu, svaka cast na posvecenosti i ljubaznosti