Art & Soul 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

10-20h

Utorak

10-20h

Sreda

10-20h

Četvrtak

10-20h

Petak

10-20h

Subota

10-18h

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Art & Soul

Novootvoreni salon lepote Art & soul, u Novom Sadu, mnogo je više od mesta na kojem se obavljaju savremeni kozmetički tretmani lica i tela. Ovo je vaš kutak za relaks, istinsko opuštanje tela i uma i pokretanje unutrašnjeg osećaja radosti!

Dok se opuštate i posvećujete vreme sebi, sa punim poverenjem se prepustite ljubaznom i stručnom osoblju (školovane kozmetičarke i fizioterapeut) da radi na pospešivanju vaše lepote, zdravlja i osećaja zadovoljstva samim sobom. Rezultati će biti fascinantni!

Kao što i samo ime salona kaže, Art & soul povezuje umetnost i dušu, pa je njegov ambijent oplemenjen prijatnim detaljima i umetničkim slikama, ali je najuočljivija pozitivna energija, koja od samog vašeg ulaska doprinosi da se osetite sjajno!

Na raspolaganju su moderni profesionalni tretmani lica i tela, na najsavremenijim aparatima. Specifično za ovaj kozmetički salon je i krojenje tretmana po meri klijenta, jer zaista svako može da nađe paket usluga koji njemu odgovara, a ako slučajno nema kombinacije koju vi želite – nastaće na licu mesta, baš za vaše potrebe!

HIGIJENSKI TRETMAN LICA

Higijenski tretman lica omogućava da koža lica bude zdrava, čista, hidrirana i sveža, sa ujednačenim tenom. Sadrži piling, čišćenje lica ultrazvukom, dubinsku ozonizaciju i dezinfekciju, masku.

RADIOTALASNI LIFTING LICA I VRATA

Radiotalasni lifting je tretman za zatezanje lica i vrata, poznatiji kao nehirurški lifting, koji pospešuje stvaranje kolagena. Radi se kod atonične kože, prevremenog starenja, fotostarenja, dehidratacije, pre i posle hirurških tretmana. Nakon tretmana, na čelu i oko očiju sitnije bore nestaju. Efekti su vidljivi odmah nakon prvog tretmana.

MEZOTERAPIJA BEZ IGLE

Mezoterapija lica je tretman za podmlađivanje, koji podrazumeva unošenje multivitamina, minerala i drugih bioaktivnih supstanci u dublje slojeve kože i direktno u ćelije.

ELEKTROSTIMULACIJA

Elektrostimulacija mišića je terapija za oblikovanje tela, redukciju celulita i generalno za mršavljenje. U pitanju je pasivno vežbanje. Veoma često je koriste i sportisti, a odlična je i kao terapija nakon nekih povreda.

KAVITACIJA

Kavitacija je nehirurški tretman za uklanjanje lokalnih masnih naslaga ultrazvukom. Efikasno se mogu ukloniti masne naslage sa stomaka, bokova, bedara, zadnjice, nogu i ruku, a rezultati su prilično brzi.

RADIOTALASNI LIFTING TELA

Radiotalasni lifting tela doprinosi zatezanju kože tela i smanjenju celuulita. Radio Frekvencija (RF) je tehnološki inovativan pristup terapiji celulita. Jednostavan je za korišćenje i ispoljava veoma snažan terapijski efekat. Zatezanje kože i smanjenje celulita je vidljivo već nakon prvog tretmana. Obično se radi nakon tretmana kavitacije.

VAKUUM TERAPIJA

Vakuum terapijom mehanički se izvlači celulit bliže površini kože. Prilikom vakuum terapije, aktivira se periferni krvotok, poboljšava ishrana kože, mišića, likvidiraju se zastojne pojave u tkivima, pospešuje mikrocirkulacija.

PRESOTERAPIJA

Terapija za opuštanje ili nakon kavitacije, poput blage limfne drenaže. Za nju se koristi odelo koje se naduva i pokreće limfu. Zahvaljujući tretmanu ući ćete u stanje relaksiranosti, nestaće natečenost i bol, ukoliko su postojali. Uz pomoć presoterapije podstiče se razgradnja celulita, smanjenje obima, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Postiže se ravnoteža tečnosti u organizmu i bolje opšte stanje čoveka.

MASAŽA
 • Medicinska relaks masaža
 • Anticelulit masaža – masaža za uklanjanje celulita
 • Parcijalna masaža – masaža dela tela u kojem postoji bol, najčešće masaža leđa
 • Indijska masaža kosmatog dela glave – masaža bez ulja, karakterišu je brzi pokreti, lupkanje, nežno čupkanje vlasi, trljanje, dovodi do pospešivanja cirkulacije, otklanjanja stresa i umora i lučenja hormona sreće, savršena nakon napornog radnog dana
 • Limfna drenaža – efikasna tehnika za detoksikaciju organizma i regeneraciju tkiva, smanjenje otoka i bolova, poboljšanje tonusa i elastičnosti kože
 • Sportska masaža – masaža jačeg intenziteta, namenjena sportistima i rekreativcima
ŠMINKANJE I SVILENE TREPAVICE
 • Profesionalno šminkanje – dnevna šminka
 • Profesionalno šminkanje – večernja šminka
 • Svilene trepavice – elastične, lake i savitljive trepavice, koje na duže vreme daju perfektan pogled
 • Trajna šminka – trajni ajlajner, usne konture sa senčenjem, 3D ( konture, senčenje i efekat punijih usana)
MICROBLADING OBRVA

Mikroblading obrva je način da svoje obrve dovedete do savršenstva. Velika razlika između japanske metode i microbladinga čini oštrica odnosno nožić, koji daje mnogo prirodniji efekt. Izraz lica dobija konturu i postaje mnogo izraženiji. Više nećete morati da gubite vreme na docrtavanje obrva. Korekcije obavezne nakon microblading iscrtavanja obrva u ovom salonu su gratis.

MANIKIR

Uređene i lepe ruke postale su sinonim za svaku ženu koja vodi računa o sebi. Načini na koji se moderan manikir obavlja omogućavaju vam da u svojim lepoim noktima dugo uživate i nesmetano obavljate sve što poželite. Možete odabrati:

 • Manikir
 • Ojačanje noktiju gelom
 • Gel lak
 • Izlivanje noktiju

OBUKE I RADIONICE

U salonu se obavljaju i obuke za šminkere i manikire, kao i obuka za sve one koji žele da nauče kako da se sami uspešno našminkaju. Obuke drže profesionalni šminker i manikir.

 • Obuka za manikir: bazna, usavršavanje, salon mix – kurs za manikire početnike, ali i one sa naprednijim znanjem
 • Obuka za šminkanje: obuka za profesionalnog šminkera, kurs Kako se najbolje našminkati sama (od dnevne do večernje šminke)

PAKETI I POPUSTI

U ovom salonu postoje akcije i popusti, gde se zaista može uštedeti. Stalne akcije su:

 • Uplata nedeljnih i dvonedeljnih paketa – popust od 10%
 • Uplata mesečnog paketa – popust od 20%
 • Happy hour sa popustom na relax masažu – sredom od 12 do 16h
 • Za stalne klijente – vaučer sa 50% popusta na tretman po izboru za klijenta i jednog prijatelja/prijateljicu

Pored stalnih, postoje i mesečne akcije sa popustima na određene tretmane, koje ćemo najavljivati.

PRODAJA SLIKA

Salon lepote Art & soul povezuje umetnost, lepotu i dušu, pa se ovde obavlja i prodaja umetničkih slika, novosadskog slikara Branislava Markovića. Akvareli ovog umetnika krase i zidove salona, pa ako poželite da ovu umirujuću atmosferu prenesete u svoj životni prostor, i to je moguće.

Dobra pozicija salona lepote omogućava svima da lako dođu, a entuzijazam, posvećenost i profesionalnost osoblja, ukombinovani sa prelepim prostorom u kojem se osećate baš dobro, razlog su da poželite da se opet vratite…

Salon lepote Art&Soul predstavili smo i na sajtu Ordinacije.info.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Maja 12. августа 2018. 22:14
Vaša ocena

Preporučujem salon svim ženama koje vode računa o svom izgledu. Najbolji ste!

Višnja Viki 12. августа 2018. 22:13
Vaša ocena

Vaše masaže tako su divne i opuštajuće, svaki put osećam se fantastično!