Salon lepote, nega lepote, tretmani. Pedikir, manikir, nadogradnja noktiju, masaža, mezoelektroporacija, fotoepilacija i depilacija, permanentni make up.

5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
19
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET
Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Paćanje karticom

Aluna

Naša misija

U Aluni, mi smo ubeđeni da ne postoji određeni i jedinstveni model lepote, nego da različitost dolazi do izražaja kod svakog od nas u zavisnosti od perioda, porekla, personalitija, raspoloženja i zdravlja.

Biti različit predstavlja inspiraciju za inovacije, a vaše želje i ideje su za nas imperativ!

U srcu našeg projekta, naša istraživanja i noviteti postoje da bi stvarale odgovarajuće proizvode za potrebe što većeg broja muškaraca i žena.
Cilj nam je da opravdamo poverenje koje nam klijenti ukazuju i da izađemo u susret svakom ponaosob. Vaše želje i ideje su za nas imperativ. Naš tim koji broji više od 50 zaposlenih će se potruditi da svojim znanjem i stručnošću učini vaš boravak nezaboravnim iskustvom koje ćete svakako ponoviti.
Salon lepote Aluna

ALUNA je višenamenska kompanija koja vam nudi širok spektar usluga i proizvoda. Prateći svetske trendove, internacionalne godišnje sajmove u Bolonji, Minhenu i Parizu, našim klijentima nudimo najnovije kozmetičke proizvode sa svetske scene. Nakon odabira brenda koje distribuiramo u Srbiji i Crnoj Gori, naš tim pohađa višemesečnu obuku dotičnih kozmetičkih kuća. Po završetku obuka, naš tim se identifikuje sa edukativnim trenerima iz te oblasti uz važeće setifikate i diplome. Svoje stručno znanje potom nesebično prenosimo na naše partnere. Četiri puta godišnje pravimo prezentacije za salone kao profesionalne korisnike kojima promovišemo nove tretmane, kreme ili tehnike rada. Na tim skupovima, možete razmeniti iskustva sa kolegama iz drugih gradova iz regiona, kao i direktno pitati stručni tim predavača iz Pariza uglavnom, a uz to se i dobro provesti.

Naši distributivni centri se nalaze u Novom Sadu, Beogradu i Podgorici.

Saznajte sve o trenutnoj ponudi i kupite neke proizvode koji se koriste u svim Aluninim salonima svetski renomirani brendova za koje nudimo garanciju u kvalitetu i radu, a to su Jessica, Cuccio, Christian Breton i Yonka Paris. Posetite naš specijalizovan sajt za distribuciju – Aluna distribucija.

Prioritet i početna ideja Alune je svakako uslužna delatnost i saloni kojih sada brojimo 7:
» 4 u Novom Sadu,
» 1 u Beogradu

» i 2 sezonska objekta na Kopaoniku.

 

Aluna salon lepote je mesto:
 • 100% DOBRE ATMOSFERE!
 • 100% KVALITETNE USLUGE!
 • 100% KVALITETNIH PROIZVODA!
 • 100% DOBRIH REZULTATA!
ALUNA salon lepote 1 – Novi Sad; Bul. Cara Lazara 46

Telefon: 021 45 87 36; 065 54 58 736, Distribucija: 021 45 38 12, 021 66 16 316 – tel. i faks

Radno vreme:

 • Ponedeljak-petak – 08:00-21:00;
 • Subota 08:00-19:00

Prvi u nizu Aluninih salona, otvoren je davne 2004. godine i definitivno je remek delo poznatog crnogorskog arhitekte N.M. Kao takav, predstavlja oazu mira i jedno je od omiljenih mesta pravih Novosađana. Vrlo brzo je stekao ugled, a sa njim i svoje verne klijente koje je zadržao prvenstveno vrhunskom uslugom, zatim renomiranim svetskim brendovima kozmetike sa kojom radimo i stručno obučenim osobljem.

U ovom salonu možete uraditi tretmane lica i tela, pedikir, manikir, spa pedikir i manikir, medicinski pedikir, polutrajni lak, depilacije toplim i hladnim voskom,različite masaže, a možete se i sunčati u stojećim solarijumima, nadograditi trepavice najnovijim tehnikama, konsultovati se sa kozmetičarkama i doktoricama u vezi sa mezoterapijama ili smanjenjem telesne težine.

Uz opuštajuće mirisne sveće, ambijentalnu muziku, profesionalnu uslugu, francusku kozmetikuYonka Paris i Christian Breton i holivudske brendove Jessica i Cuccio, kao i ljubazno i pre svega stručno osoblje, potpuno ćete se opustiti i zaboraviti na sve ostalo.

Takođe vam nudimo i mogućnost da Vaše drage osobe, prijatelje i poslovne partnere obradujete kupovinom ALUNA VAUČERA. Vi se pobrinite za povod, a mi ćemo da im priuštimo nezaboravan doživljaj.

Pogledajte gde se nalazi i saznajte više informacija o kozmetičkom salonu Aluna 1

ALUNA salon lepote 2 – Novi Sad; Bul. Cara Lazara 46

Telefon: 021 66 15 494; 065 40 14 004

Radno vreme:

 • Utorak – Subota – 09:00-20:00;
 • Nedelja 10:00-18:00
Po mnogima, najintimniji salon u kome je sve podređeno potpunom opuštanju i koje će vam ponuditi utočište od svakodnevnog stresa. Ovde možete zakazati vaš poludnevni boravak tokom kojeg ćete sebe nagraditi tretmanima koje ste planirali da uradite, ali i onima o kojima niste razmišljali.

U moderno opremljenom ambijentu stare novosadske zgrade u toku tretmana možete uživati u pogledu na prirodu i drveće u strogom centru grada. Aluna salon lepote 2 vam pruža pregršt usluga koje će vas oduševiti kao što je laser za foto epilaciju koji će vam omogućiti da se vrlo uspešno rešite neželjenih dlačica ili mezo terapija lica i tela, depilacija toplim i hladnim voskom kao i šećernom pastom, nadogradnja trepavica, polutrajni make up ili tetovaža obrva.

Uživajte u jacuzziju, raznoraznim aromatičnim kupkama iz naše ponude, tretmanima tela, pakovanjima za mršavljenje i smanjenje obima, kao i neprevaziđenom Jessica pedikiru i manikiru.

Pogledajte gde se nalazi i saznajte više informacija o kozmetičkom salonu Aluna 2

ALUNA salon lepote 3 – Novi Sad; Bulevar Oslobođenja 88

Telefon: 021 63 67 682; 065 30 14 004

Radno vreme:

 • Ponedeljak – Petak – 08:00-21:00;
 • Subota – 08:00-19:00;
 • Nedelja – 10:00-18:00

Novootvoreni Aluna salon se nalazi na najvećem bulevaru u Novom Sadu i predstavlja urbano mesto sa puno svetla, dobre energije i odličnih tretmana. Nakon Jessica pedikira i manikira nudimo vam proizvode za kućnu negu za produženi efekat, kao i kreme francuskih brendova Christian Breton i Yonka Paris. Cuccio butteri i pilinzi su nešto u šta ćete se zaljubiti već nakon prvog korišćenja.

Ovde možete uraditi savršen aromatični tretman lica sa klasičnim čišćenjem ili neki od mnogih anti-age tretmana, a pre toga se konsultovati sa našim stručnim timom. Za specijalne prilike ili dnevne žurke, nudimo vam usluge naših profesionalih šminkera koji će vam omogućiti da zablistate gde god da se pojavite! Ovo je mesto koje ćete definitivno obožavati!

Pogledajte gde se nalazi i saznajte više informacija o kozmetičkom salonu Aluna 3

ALUNA salon lepote 4 – Novi Sad; Bulevar Oslobođenja 82
Telefon: 065 401 4004; 021 6615494

Specijalizovani salon za pedikir i manikir radi sa poznatim holivudskim brendovima:Jessica i Cuccio. Ovde možete uraditi medicinski pedikir kao i nadogradnju noktiju akrilom ili gelom, ojačati vaše nokte, uraditi polutrajni lak ili spa manikir i spa pedikir. U slučaju da vam zatreba i depilacija, i dalje ste na pravom mestu!

Prijatan ambijent, profesionalna usluga i kvalitetni proizvodi su definitivno dobar spoj zbog kojeg ćete se vračati u ovaj salon.

Pogledajte gde se nalazi i saznajte više informacija o kozmetičkom salonu Aluna 4

ALUNA salon lepote 5 – Beograd; Bulevar Mihajla Pupina 10V
Telefon: 064 647 02 06; 062 401 500

Aluna Beograd predstavlja višenamenski objekat u kom prvenstveno možete kupiti sve iz bogate Jessica ponude, za sebe ili za potrebe Vašeg beauty salona, spa centra…

Ovde ćete pronaći i ostale brendove za koje smo ovlašćeni ekskluzivni distributeri: Yonka Paris, Cuccio i Christian Breton. U okviru ovog prodajnog objekta, nakon kupovine proizvoda, naši edukatori će vas obučiti kako da ih profesionalno koristite. Edukacije koje Vam nudimo se održavaju individualno ili grupno u zavisnosti od prethodnog znanja ili tehničke stručnosti grupe, tj. individualca.

Pored kupovine kozmetičkih proizvoda i obuke za korišćenje istih, ovde možete uživati uJessica spa pedikiru, manikiru, tretmanima lica, moći ćete da ulepšate Vaše nokte akrilom ili gelom, kao i da uradite depilaciju ili odgovarajući tretman tela. U srcu poslovnog centra, ovo je Vaš azil u koji ćete uvek želeti da se vratite zbog pozitivne atmosfere i vrhunske usluge koja je ovde imperativ.

Pogledajte gde se nalazi i saznajte više informacija o kozmetičkom salonu Aluna 5

ALUNA salon lepote 6 – Kopaonik; Hotel Grand

Grand Oaza Spa & Wellness centar prostire se na 1800m² i predstavlja arhitektonsku poeziju za oči i oazu za dušu. Blagotvorni sadržaji Spa & Wellness centra prilagođeni su potrebama današnjeg vremena i kreirani su za trenutak Vašeg individualnog i jedinstveng doživljaja, u cilju postizanju vitalnosti, lepote i harmonije.

Na raspolaganju su Vam zatvoreni bazen sa relaks zonom, kao i otvoreni bazen sa jacuzzijem u predivnom planinskom ambijentu.
Uživajte u sauna svetu Grand Oaze. Na raspolaganju Vam je infrared sauna, ruska banja, hammam, amfiteatar finska sauna, aroma – parno kupatilo, tropske kiše, slano – ledena pećina, kneipp.
Sve sadržaje Grand Oaza Spa & Wellness centra gosti hotela Grand mogu koristiti neograničeno.

Pogledajte gde se nalazi i saznajte više informacija o kozmetičkom salonu Aluna 6

ALUNA salon lepote 7 – Kopaonik; Hotel Anđela

Pogledajte gde se nalazi i saznajte više informacija o kozmetičkom salonu Aluna 7

Pratite nas i na našim zvaničnim Facebook stranicama:

 • Aluna beauty centar
 • Jessica Srbija Aluna
 • Cuccio Srbija Aluna
 • Christian Breton Srbija Aluna
 • Yon-ka Srbija Aluna

Naša kancelarija se nalazi u Novom Sadu,  Bul. Cara Lazara 46. Pozovite nas na broj 021 45 38 12, od ponedeljka do petka, od 08 do 16 časova.

Sajt: http://www.aluna-ultrabeauty.com/

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Ivona 11. августа 2018. 09:42
Vaša ocena

Uvek se osećam lepo i opuštajuće u ovom prelepom salonu. Ostanite takvi i još bolji!!!!!!!!!

Nataša Nata 11. августа 2018. 09:41
Vaša ocena

Dugogodišnje iskustvo i stručnost ovaj salon lepote ističe od ostalih u gradu. Vi ste najbolji!