Radionica za pravljenje torti, kolača i peciva. Preko 50 vrsta torti (svadbene, dečije), slavski i dijabet kolači, kućna dostava.

0,00
OCENA
0
BROJ GLASOVA
12
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedjeljak

7-17H

Utorak

7-17H

Sreda

7-17H

Četvrtak

7-17H

Petak

7-17H

Subota

8-14H

Nedelja

11-13H, samo izdavanje porudžbina

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost dostave na adresu

Obezbeđen parking

Paćanje karticom

Kristina szr

Odlučili ste se da stanete na ludi kamen? Svaka čast! Radionica za pravljenje torti i kolača Kristina, nudi Vam svoje usluge za ceo život. Venčanje, veliko ili malo, ne može bez mladenačke torte. Hoće li biti okrugla ili u obliku srca? Sa puno spratova ili skromna? Elegantna bela, možda vesela u boji, ili sva u zlatu? Sa fontanom, eventualno sa stepenicama? Želite tortu sa šlagom, slatkom pavlakom ili marcipanom?

Radionica za pravljenje torti i kolača

Nije lako odlučiti među silnim fotografijama, katalozima i tacnama. Pa još oko 50 vrsta torti! Tek što ste ovu dilemu razrešili, zovu Vas da kumujete, budete gost na svadbi, na slavi.

Porodica se širi, priprema se krštenje, a za decu svašta. Torte sa omiljenim junacima iz raznih bajki ili sa televizije, za devojčice ili dečake. Tinejdžerima je u modi slati torte za rođendan. Zna se, sa ljubavlju ,uz potpis, ili tajanstveno, bez posvete. Mogu se praviti šale i zezalice. A kad dođe vreme za još neka ozbiljnija životna dešavanja, možemo spremiti posluženja za proslavu diplomiranja, zaposlenja. Za ulepšavanje poslovnih proslava ili prezentacija, izrađujemo torte u obliku vizit karti ili drugih znamenitosti Vaše firme.

Pored slatkih, mrsnih i posnih kolača, raznih slanih posluženja (korpice, rolati, kapice želatine šam rolne, slane rafaelo kugle), dečijih ili vegetarijanskih sendviča, radionica Kristina uvek nudi nešto novo.

Nude vam mogućnost organizovanja posluženja za proslave i koktele, poslovna ili privatna slavlja – možete birati meni od najraznovrsnijih specijaliteta: slani rolat, slana oblatna, slane šam rolne, kapice, korpice, kanape, slane rafaelo kugle, rolat sa mesom, kuvani sir, želatina venac, želatina komadna. Izrađuju i pogače i slavske kolače.

Želite li sve ovo u kutijama ili da Vam oni serviraju?

U Kristini će Vam rado pomoći da što lakše odaberete.

Deo njihovog asortimana obuhvataju:

  • TORTE (svadbene, dečije, svečane)
  • KOLAČI
  • POSLUŽENJE – slane torte
  • POSNE TORTE I KOLAČI
  • SLAVSKI KOLAČ
  • KUGLOF
  • DIJABET I DIJETALNI PROGRAM

Ukoliko nemate vremena za pravljenje kolača i slanih poslastica, obratite im se i oni će sve uraditi umesto Vas.

Ako Vas zanimaju dijetalni slatkiši i peciva, kao i slatkiši i peciva za osobe sa dijabetesom, više informacija naći ćete na stranici Dijabet i dijetalni program.

Pogledajte prezentaciju naše poslastičarnice Kristina u Novom Sadu.

Sajt: http://www.kristina-carolije.webs.com/

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja