Privatni produženi boravak za školsku decu od 1. do 4. razreda osnovne škole, u Novom Sadu, na Limanu 2. Škola stranih jezika. Pomoć oko izrade domaćih zadataka.

0,00
OCENA
0
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

8-16H

Utorak

8-16H

Sreda

8-16H

Četvrtak

8-16H

Petak

8-16H

Subota

Neradna

Nedelja

Neradna

Adresa

Naša Adresa:

Milice Stojadinović Srpkinje 4, Novi Sad

Autobuske linije:

1, 1Z, 4, 8, 11, 13

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Tri sove

Tri sove je produženi boravak za decu školskog uzrasta, u Novom Sadu, na Limanu 2, namenjen đacima od 1. do 4. razreda osnovne škole, uz pomoć oko izrade domaćih zadataka i savladavanja školskog gradiva, kao i časove engleskog i ruskog jezika. Sa decom rade učiteljica i profesori stranih jezika. Moto Tri sove glasi: Dođite da kroz igru učimo!

Sova se u mnogim kultrurama povezuje sa mudrošću i uspehom, a ovaj privatni boravak za školsku decu ih, kao svoj simbol, ima čak tri! Zamislite onda koju količinu znanja vaše dete može poneti sa ovog bezbednog, kreativnog i inspirativnog mesta, u kojem će imati sve što mu je potrebno, i mnogo više!

ZAŠTO DA ODABERETE PRODUŽENI BORAVAK ZA ŠKOLSKU DECU TRI SOVE
  • Rešićete problem čuvanja deteta i nadzora nad njim, na najbolji mogući način
  • Obezbedićete svom detetu redovnu i stručnu pomoć oko domaćih zadataka i školskog gradiva
  • Obezbedićete detetu časove stranih jezika, a da ne morate da razmišljate o dodatnom vremenu za to
  • Obezbedićete svom detetu slobodno vreme ispunjeno druženjem sa vršnjacima i nizom korisnih i kreativnih aktivnosti, koje će ga oplemeniti i pružiti mu mnogo više znanja i razvijanja pojedinačnih sposobnosti i talenata
  • Vaše dete će se nakon škole odmoriti u udobno opremljenim prostorijama
  • Finansijski je isplativije od drugih vrsta čuvanja dece, a pruža mnogo više od same usluge čuvanja
  • Ukoliko se odlučite za paket sa obrocima, imaćete još jednu brigu manje
OD ČEGA SE SASTOJI VREME PROVEDENO U TRI SOVE

Po dolasku deteta u privatni boravak Tri sove, dete dobija obrok, nakon čega se vreme posvećuje izradi domaćih zadataka i ponavljanju gradiva. Kada se završe školske obaveze za taj ili naredni dan (u zavisnosti od smene), deca odlaze u dnevnu sobu, gde mogu da se druže i odmaraju, ali uz to i dodatno edukuju, jer će često biti u mogućnosti da gledaju razne dokumentarne emisije. Deca koja odaberu paket sa školom stranih jezika, tada imaju časove odabranog jezika.

Fokus provođenja slobodnog vremena je na knjigama i društvenim igrama, umesto na kompjuterskim igricama. Osoblje se trudi da kod dece probudi ljubav za čitanjem, naukom, umetnošću, ali i međusobnim druženjem.

Može se reći da se u Tri sove promoviše učenje na kreativan način, na način za koji deca misle da je igra i zabava, a kroz koji upijaju puno novih, korisnih saznanja.

Jedan od takvih načina učenja su i odlično osmišljene radionice: literarna, matematička, likovna, dramska, geografska (upoznavanje zemalja) itd, koje će se redovno organizovati.

KAKO JE UREĐEN PRODUŽENI BORAVAK ZA DECU ŠKOLSKOG UZRASTA TRI SOVE

Dnevni boravak školske dece Tri sove je prostran i u potpunosti prilagođen potrebama mališana za učenje, zabavu i odmor. Sadrži dve učionice, dnevnu sobu, trpezariju i kuhinju.

U dnevnoj sobi sve je namešteno kao bi deci bilo udobno, nakon sedenja u tvrdim školskim klupama.U blizini se nalazi dečije igralište i Limanski park, te drugare očekuju šetnje i igranje napolju kad god je lepo vreme.

PAKETI ZA PRODUŽENI BORAVAK DECE

1. paket – mesečni – čuvanje dece školskog uzrasta, uz pomoć oko izrade domaćih zadataka + obezbeđeni obroci (doručak, užina, ručak, užina) + prevoz/pratnja dece od boravka do škole, tj. od škole do boravka + škola stranih jezika (engleski, ruski) dva puta nedeljno po 1h

2. paket – mesečni – čuvanje školske dece, uz pomoć oko izrade domaćih zadataka + obezbeđeni obroci + prevoz/pratnja dece od boravka do škole, tj. od škole do boravka

3. paket – dnevni – čuvanje školske dece uz pomoć oko izrade domaćih zadataka + obezbeđeni obroci + prevoz/pratnja dece od boravka do škole, tj. od škole do boravka po potrebi, na dnevnom nivou

ŠKOLA STRANIH JEZIKA

Tri sove u popodnevnim i večernjim časovima, kao i vikendom, funkcioniše i kao:

  • škola engleskog jezika
  • škola ruskog jezika

Ova škola stranih jezika namenjena je osnovcima od 1. do 8. razreda.

Sada i vi možete rešiti probleme većine današnjih roditelja koji mnogo rade i, na žalost, nemaju dovoljno vremena kako bi pomogli decu u školskim obavezama. Pored toga, svom detetu pružićete kvalitet u učenju i aktivnostima u slobodno vreme, a ono će biti sigurno i srećno, pod sigurnim okriljem Tri sove.

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed