Dečiji vrtić Malo stopalo je novi privatni vrtić u Novom Sadu, lociran u srcu grada, u ulici Cara Dušana. Privatne jaslice za decu do 3 godine i vrtić za decu.

0,00
OCENA
0
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

8-17h

Utorak

8-17h

Sreda

8-17h

Četvrtak

8-17h

Petak

8-17h

Subota

8-17h

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Malo stopalo

Dečiji vrtić Malo stopalo je novi privatni vrtić u Novom Sadu, lociran u srcu grada, u ulici Cara Dušana, koja je blizu roditeljima sa Grbavice, Adamovićevog naselja, Telepa, Limana. To je mesto na kojem će nove generacije mališana odrastati bezbrižno, uz puno pažnje, kvalitetne edukacije, u ambijentu kreiranom baš za njih.

Deci je na raspolaganju travnato dvorište za igru i boravak na svežem vazduhu, a neposredna blizina parkića sa igralištem omogućava starijim grupama dece da ponekad promene okolinu.

Deci je u vrtiću na raspolaganju bogata biblioteka.

PRIVATNE JASLICE U NOVOM SADU

Malom stopalu poseban deo je namenjen boravku najmlađih, te funkcioniše i kao privatne jaslice za decu do 3 godine. Vaspitno – obrazovni rad u ovoj grupi podrazumeva praćenje i unapređivanje osniovnih zakonitosti psihičkog, fizičko-socijalnog i saznajnog razvoja.

Jaslena grupa je mala i svakom detetu se individualno posvećuje pažnja, te dečaci i devojčice dobijaju kvalitetnu brigu i edukaciju. Soba predviđena za njih je namenski uređena i svaki detalj je prilagođen tom uzrastu, kako bi mališani bili maksimalno bezbedni i podstaknuti na pravilan razvoj i razvijanje kreativnosti.

PRIVATNI DEČIJI VRTIĆ

Za decu od 3,5 do 7 godinaMalo stopalo je dečiji vrtić koji pruža kvalitetno, veselo detinjstvo.  Vaspitno – obrazovni rad odvija se po modelu B, koji ima karakteristike kognitivno – razvojnog programa i razrađene vaspitno-obrazovne ciljeve, aktivnosti koje vaspotač razrađuje u zavisnosti od potreba, mogućnosti i interesovanja dece.

Grupe su male, te se vaspitači mogu posvetiti svakom pojedinačnom detetu. Radne sobe prilagođene su uzrastu, interesima i potrebama dece.

RAD SA DECOM

Ne funkcionišu svi privatni vrtići po istom principu, svaki ima svoju specifičnost. U Malom stopalu akcenat se stavlja na rad sa prirodnim materijalima, rad po kutkovima (muzički, likovni, jezički), zanimljivim i kreativnim radionicama, u kojima deca uvek uče nešto novo i kreiraju.

ISHRANA DECE

Ishrana dece u vrtiću je proverena, a jelovnik je formiran u saradnji sa nutricionistom, u skladu sa potrebama dece. Za mališane se priprema četiri obroka dnevno – doručak, ručak i dve užine.

CILJ PREDŠKOLSKOG VASPITANJA I OBRAZOVANJA U VRTIĆU MALO STOPALO

Podsticanje fizičkog, intelektualnog, socio – emocionalnog razvoja. Komunikacije i stvaralaštva dece, sticanje iskustva i izgrađivanje znanja sebi, potrebnim za dalje obrazovanje i uključivanje u društvenu zajednicu.

Principi Malog stopala su dostupnost, demokratičnost, otvorenost, autentičnost i razvojnost.

Zadaci Malog stopala su:

  • Obezbeđivanje bezbedne, sigurne i podsticajne sredine.
  • Obezbeđivanje neophodnih uslova za pravilan rast i razvoj dece, uvažavajući njihove uzrasne karakteristike i individualne potrebe.
  • Obezbeđivanje podrške deci i porodici, uvažavajući njihove specifičnosti, kao i pružanje mogućnosti za uključivanje u život i rad Predškolske ustanove.

POPUSTI NA CENE VRTIĆA

Za tačne cene privatnog vrtića Malo stopalo pozovite broj telefona naveden u vrhu prezentacije. Ukoliko više dece iz jedne porodice pohađa ovaj vrtić, odobravaju se popusti: za dugo dete 25%, a za  treće dete 50%.

Saznajte koje još mogućnosti dobija Vaše dete ukoliko pohađa ovaj privatni vrtić, kojim aktivnostima dodatno može da se bavi i kako da proslavi svoj rođendan sa drugarima, na stranici Alternativni programi u vrtiću.

Sajt: http://www.malostopalo.com/

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed