Zavese za kuću i stan

Zavese za kuću i stan

Zavese za kuću stan su onaj detalj kojim ćete najpre postići pravu toplinu doma. One Vaš životni prostor čuvaju od pogleda, odvajaju ga od spoljašnjeg sveta i utiču na prelamanje svetlosti, što prostoriji daje posebnu notu. Kada hoćete da postignete određeni stil i dočarate atmosferu, zavese su najbolji način da to i postignete. Zato kupovina zavesa ne treba da se odvija na brzinu, a valjalo bi posavetovati se sa stručnjacima.

Zavese za kuću, draperije, garnišne, mebl štofovi

Zavese svih vrsta, veličina, dezena i od različitih materijala, uvek ćete naći u salonu Zorus Stil. Možda Vas zanimaju jednostavne zavese od uobičajenih materijala, a možda će Vas oduševiti lanene  ili zavese od sirove svile. Koji god da je Vaš izbor, znajte da su one  ekstra kvaliteta, i da je u pitanju uvoz iz Španije, Belgije, Italije i Turske. Naći ćete i gotove , ili one koje se šiju prema merama koje su Vam potrebne.

Zavese svih vrsta

Prodaja zavesa je samo delić onog što radi salon zavesa Zorus Stil. Oni će Vam pomoći da napravite najbolji izbor zavese za Vaš dom. Ukoliko budete želeli, sa uzorcima  će doći kod Vas, da zajedno ocenite koja vrsta i model zavesa će se najbolje uklopite u koju prostoriju, u odnosu na postojeći nameštaj, položaj i veličinu prostorije, vrstu prozora. Ova usluga je potpuno besplatna. Naravno, ovde ćete naći i odgovarajuće garnišne , ali i zanimljive draperije.

Prodaja zavesa, garnišni, mebl štofova

Ukoliko još niste opremili prostorije u stanu ili kući, imate priliku da sve savršeno iskombinujete sa zavesama. Jer, u Zorus Stilu Vas čekaju i mebl štofovidekorativne tapeteprekrivačidekorativni jastuci i stolnjaci, a oni će Vam rado predložiti idealne kombinacije, koje će Vaš stan učiniti baš onakvim kakvim želite, i više od toga!

Trendovi se neprestano menjaju, ali kako god okrenete, najlepše je kada dom liči na dom – kada u njemu osetite toplinu, sigurnost, ušuškanost. To ćete postići pravilnim odabirom i usklađivanjem različitih elemenata. Odličan izbor su zavese i draperije, garnišne i mebl štofovi u Zorus Stilu.