Zašto da se odlučite za dentalni turizam u Novom Sadu?

Zašto da se odlučite za dentalni turizam u Novom Sadu?

Novi Sad je grad koji obiluje lepotama, znamenitostima, kulturnim i zabavnim sadržajima i zato ne čudi što je sve većem broju turista omiljena destinacija. Pored toga što nudi niz atraktivnih mesta, u Novom Sadu se nalaze i kvalitetni stomatolozi. Oni obavljaju stomatološke usluge po neuporedivo nižim cenama nego što je to slučaj u inostranstvu. Vrata stomatološke ordinacije Delić Dent širom su otvorena onima koji se odluče na dentalni turizam u Novom Sadu.

Dentalni turizam Novi Sad

Usluge stomatološke ordinacije u Novom Sadu

U prijatnom i opuštajućem ambijentu, uz izuzetnu ljubaznost osoblja, na raspolaganju su sledeće usluge:

  • Popravka i lečenje zuba
  • Izbeljivanje zuba
  • Hijaluronski fileri i Botoks
  • Kompozitne i keramičke fasete, Keramičke krune
  • Dečija stomatologija
  • Ortodoncija – mobilne i fiksne proteze za ispravljanje zuba
  • Metalokeramičke i keramičke – cirkonijum krune, mobilne i fiksne proteze
  • Vađenje zuba, uklanjanje cista, resekcija vrha korena
  • Zubni implantati
  • Lečenje parodontopatije

Za sve radove, dobija se garancija od godinu dana.

Sve stomatološke intervencije obavljaju se uz pomoć najkvalitetnijih i najdugotrajnijih materijala. Prate se savremeni trendovi u lečenju i protetici, stoga su i sve intervencije bezbolne. Izuzetno se vodi računa da se sačuva zdravo tkivo, koliko god je to moguće.

Proverite zašto pacijenti imaju potpuno poverenje u stomatologa ove ordinacije i zašto rado dolaze, bez ikakvog straha!

Dentalni turizam Novi Sad

Samo neke od atrakcija Novog Sadu su Petrovaradinska tvrđava, uži centar grada sa starim građevinama, prelepe crkve, obližnji nacionalni park Fruška gora, SPENS, Dunav i najveća plaža na ovoj reci – Štrand…

Takođe, brojne su i zanimljive manifestacije, kao što su Exit festival, Festival uličnih svirača, Infant, Nomus, Cinema City, Noć muzeja, Sterijino pozorje, Jazz festival, Zmajeve dečje igre…

Dentalni turizam u Novom Sadu

Dođite u Novi Sad po divan, blistav osmeh, na koji ćete biti ponosni! Javite se i zakažite besplatan stomatološki pregled i plan terapije!

Stomatološki turizam u Srbiji je godinama na ceni, ali je dentalni turizam u Novom Sadu svakako najprimamljivija ponuda, koja spaja lepo, korisno i povoljno!

Pogledajte i ostale stomatološke usluge koje nudi ova ordinacija i nađite kontakt podatke da biste se raspitali za cene ili zakazali pregled, na prezentaciji Stomatološka ordinacija Delić Dent, Novi Sad.

VIše sličnog sadržaja potražite na stranici Korisne informacije.