VoIP slušalice

VoIP slušalice

VoIP headsets ili slušalice su veoma korisne za profesionalce koji intenzivno telefoniraju, kao i za kancelarije sa glasnim okruženjem. VoIP slušalice olakšavaju  efikasano kucanje na kompjuteru i razgovaranje, istovremeno. VoIP slušalice dolaze u mnogo različitih stilova, od onih koje idu oko uha, jedne slušalice, dve slušalice, iza glave, i konvertibilnih varijacija koje omogućavaju korisnicima da promene način nošenje rasklapljanjem različitih delova.

VoIP slušalice, headsets
VoIP slušalice – udobnost i mobilnost

Profesionalni korisnici mogu da izaberu da nose po jednu VoIP slušalicu, tako da im je drugo uho oslobođeno. Ovo omogućava veću uključenost u radne okolinu. Ili mogu da se opredele za duple slušalice kako bi se više koncentrisali na sagovornika sa druge strane mreže.

VoIP bežične slušalice (wireless headset) omogućavaju čak i veću mobilnost i udobnost. Korisnik se može slobodno kretati, a u slučaju DECT tehnologije možete biti udaljeni do 300 metara od telefona.
Bluetooth slušalice USB kombinovane slušalice mogu koristiti isti hardver i prikačiti se na više uređaja, kao što su VoIP telefoni kompjuterski softphone.

Pogledajte i druge zanimljive i korisne tekstove na stranici Posao.