VoIP slušalice

VoIP slušalice

VoIP headsets ili slušalice su veoma korisne za profesionalce koji intenzivno telefoniraju, kao i za kancelarije sa glasnim okruženjem. VoIP slušalice su od neprocenjive važnosti za radnike koji sede ispred računara, jer im olakšava efikasano kucanje na kompjuteru i razgovaranje, istovremeno. VoIP slušalice dolaze u mnogo različitih stilova, od onih koje idu oko uha, jedne slušalice, dve slušalice, iza glave, i konvertibilnih varijacija koje omogućavaju korisnicima da promene način nošenje rasklapljanjem različitih delova.

VoIP slušalice, headsets

Profesionalni korisnici mogu da izaberu da nose po jednu VoIP slušalicu, tako da im je drugo uho oslobođeno, omogućavajući im da budu svesni svoje radne okoline. Ili mogu da se opredele za duple slušalice kako bi se više koncentrisali na sagovornika sa druge strane mreže.

VoIP bežične slušalice (wireless headset) omogućavaju čak i veću mobilnost i udobnost, jer je korisnik u mogućnosti da se slobodno kreće, a u slučaju DECT tehnologije možete biti udaljeni do 300 metara od telefona. Bluetooth slušalice USB kombinovane slušalice mogu koristiti isti hardver i prikačiti se na više uređaja, kao što su VoIP telefoni kompjuterski softphone.