Upis novih članova u baletsku školu La Sylphide

Upis novih članova u baletsku školu La Sylphide

Primetili ste da vaša devojčica hoda na prstima, ima sklonost ka igri i pokretu, voli suknjice kao balerine, mašta da postane balerina…. Probudite u vašim malim princezama ljubav prema baletu, osećaj za ritam, kondiciju i pravilno držanje.

UPIS U BALETSKU ŠKOLU ZA SEZONU 2018/2019 god JE U TOKU

Dragi roditelji i male balerine, upis novih članova u Baletsku školu Dobrile Novkov La Sylphide je u toku. Zainteresovani mogu doći lično u prostorije škole svakog dana u periodu od 18h do 20h. Deca će spram uzrasta biti podeljena u grupe.

Časovi počinju od septembra i održavaće se dva puta nedeljno u popodnevnim terminima.

       Upis novih clanova

Nastava i grupe

Klasičan balet u baletskoj školi La Sylphide mogu pohađati deca, mladi i odrasli. Nastava je organizovana u nekoliko grupa.

  • Predškolske grupe – Spram uzrasta deca su podeljena u dve grupe. Devojčice i dečaci od 3 do 4 godine uče hod, koordinaciju i pokret. Petogodišnjaci se već susreću sa pravim klasičnim baletom, gde je akcenat dat na gipkosti, muzikalnosti i disciplini.
  • Klase baletske osnovne škole – Deca starija od 9 godina. Upis podrazumeva audiciju. Prethodno iskustvo je poželjno, ali nije uslov za upis. Osnovna škola traje 4 godine i na kraju svake godine polaže se stručni ispit. Uspeh na ispitu potvrđen je sertifikatom.
  • Program pripreme za srednje baletsku školu – Upis je uslovljen prijemnim ispitom. U baletskoj školi dobićete stručnu pripremu za uspešno polaganje tog ispita.
  • Individualne vežbe svih uzrasta
  • Pilates – poseban način oblikovanja i angažovanja tela i misli u cilju postizanja osećaja dobrog fizičkog i mentalnog stanja.

Deciji balet

Baletska škola La Sylpide

Baletska škola La Sylphide iz Novog Sada nudi klasično baletsko obrazovanje deci od četiri godine pa naviše. Školu vodi solistkinja SNP-a balerina Dobrila Novkov, koja je svoju ljubav i strast prema baletu prenela na više od hiljadu đaka. Škola radi po Ruskom metodu zasnovanom na nastavnom planu Akademije Vaganove. Taj nedostižan nastavni metod oblikuje svetske igrače i koreografe više od sto godina.

Solistkinja SNP – a Dobrila Novkov, ljubav i strast prema baletu, prenela je na više od hiljadu đaka. Neki od njih nastavili su srednje baletsko obrazovanje, a neki igraju u pozorištima širom Srbije i sveta.

Više informacija kao i kontakt telefon možete pronaći na onlajn prezentaciji  Baletska škola Dobrile Novkov  La Sylphide Novi Sad.

Sajt: http://www.ballet-dobrilanovkov.com/