Upis je u toku

Upis je u toku

Odabrati pravo zanimanje nakon završene osnovne škole, zadaje muke roditeljima i deci. Najteža obaveza roditelja je izvesti decu na pravi put, dati im najbolje obrazovanje i snalaženje kroz život. Nije lako izabrati pravu školu i sve mogućnosti koje škola pruža mladim ljudima, nije lako odlučiti da li je dobra državna ili privatna škola. Predstavljamo vam člana privrede VirtualnogGrada prvu Elitnu privatnu srednju ekonomsku školu.

SL 1 ELITNA

Elitna privatna srednja ekonomska škola je prva privatna srednja stručna škola u Srbiji koja je osnovana 2002.god. Kroz višegodišnje iskustvo sa 800 maturanata koji su izašli iz ove škole, velika zlatna medalja za kvalitet obrazvanja sa 12.međunarodnog sajma obrazovanja putokazi 2017. god., po mnogo čemu ovu prestižnu školu izdvaja od drugih. Opremljena je modernom nastavnom opremom, kvalitetnim enterijerom te nastava protiče u prijatnom okruženju. Posebnu pažnju škola obraća na bezbednost učenika, s toga su sve prostorije pod video nadzorom 24 časa.

SL 2 ELITNA

ELITNA ŠKOLA – UPIS JE U TOKU!

Koje zanimanje da odaberem? Da li ću raditi posao koji je dobro plaćen? Da li ćemi izabrano zanimanje doneti uspeh? Ova i slična pitanja najčešća su pitanja koja mladi postavljaju kada treba da se upišu u školu. Elitna škola obrazuje profile za trogodišnje, četvorogodišnje školovanje, peti stepen i za one koji žele vanredno da se školuju a zainteresovani su za oblast ekonomija, prava i administracije, oblasti trgovine, ugostiteljstva i turizma, bez obzira na godine.

III stepen –  trogodišnje školovanje obrazovni profil

  • Trgovac

IV stepen – četvorogodišnje obrazovanje, obrazovni profil

  • Ekonomski tehničar
  • Carinski tehničar
  • Turistički tehničar
  • Pravni tehničar
  • Finansijski tehničar

V stepen specijalizacija – jednogodišnje školovanje

  • Poslovni sekretar
  • Kontrolor u bankarstvu
  • Trgovački menadžer
  • Turistički organizator

SL 3 ELITNA

Đaci koji se odluče na četvorogodišnje školovanje, škola daje stipendije za 2017/2018.god., a one se isključivo dodeljuju za smer ekonomski tehničar. Molbe za stipendiranje možete slati do 15.05.2017. god.

Poštovanji roditelji! Škola nije zaboravila ni na Vas, ukoliko se vaše dete odluči za Elitnu školu, novčani iznos za školarinu u iznosu od 1300 eura možete platiti u 10 mesečnih rataU predupisu do 31.05.2017. god. ostvarujete dodatni popust.

Dodatne informacije kao i kontakt telefon možete pronaći na stranici Elitna privatna škola i gimnazija Novi Sad.