Upis dece u produženi boravak Odrastalište

Upis dece u produženi boravak Odrastalište

Zbog sve većih obaveza i odsustva od kuće, roditelji nemaju dovoljno vremena da se posvete svojim mališanima i njihovim školskim obavezama. Ako ste u nedoumici i još uvek ne znate šta da uradite, ako tražite pouzdan i proveren dnevni boravak za čuvanje dece školskog uzrasta, na pravom ste mestu.

Centar za edukaciju vanškolske aktivnosti i podršku porodici Produženi boravak za decu Odrastalište vrši upis školske dece od 1. do 4. razreda za školsku godinu 2017/2018.

Ko vodi dnevni boravak Odrastalište

Ko vodi dnevni boravak Odrastalište?

Dnevni boravak školske dece Odrastalište vodi visokostručan tim sastavljen od: profesora razredne nastave, psihologa, pedagoga, logopeda, pedijatra i profesora stranih jezika.

Kako deca provode vreme u Odrastalištu?

Produženi boravak za decu osmišljen je tako da se deca u njemu osećaju kao kod kuće, da budu opuštena i nasmejana.

Stručno osoblje u Odrastalištu primenjuje individualni pristup svakom detetu. Teže da se što bolje upoznaju sa decom i da kroz kvalitetno provedeno slbodno vreme, motivišu za učenje svako dete ponaosob.

Vaše dete će imati pomoć pri izradi domaćih zadataka a pažnja će biti usmerena na stimulisanje samostalnosti u radu. Da bi proces učenja bio efikasniji, deci se puštaju edukativni filmovi koji na poseban i zanimljiv načinn obrađuju školsko gradivo.

Šta produženi boravak nudi deci van školskih aktivnosti?

Šta produženi boravak nudi deci van školskih aktivnosti?

Nakon završenih domaćih zadataka a da bi se vreme kvalitetno provelo, Odrastalište deci organizuje različite tematske radionice, crtanje, slikanje temperama, čitanje i razne edukativne i društvene igre. Ako vremenski uslovi dozvoljavaju, redovno se organizuju sportske aktivnosti kako bi deca boravila na svežem vazduhu igrajući fudbal, košarku ili neki drugi sport.

Produženi boravak Odrastalište očekuje svoje nove drugare da se kroz druženje, učenje, edukaciju i sportske aktivnosti što bolje zabave i upoznaju.

Dragi roditelji, Vaše dete biće na sigurnom i bezbednom mestu jer je Odrastalište – mesto na kojem odrastamo zajedno! Očekujemo vas!

Za više informacija pogledajte stranicu Produženi boravak za decu Odrastalište Novi Sad.