Ugradnja zubnih implanata

Ugradnja zubnih implanata

Ukoliko Vam je potrebna nadoknada jednog, više ili svih zuba, zubni implanti mogu biti idealno rešenje za zamenu izgubljenog zuba.

Zubni implanti

Ugradnja zubnih implanata


Zubni implanti
imaju oblik šrafa koji imitira koren zuba koji nedostaje. Načinjeni su od titanijuma, materijala koji ljudski organizam dobro prihvata i ubedljivo su najbolje rešenje sa stanovišta funkcije, estetike, trajnosti i očuvanja preostalih zuba.

U stomatološkoj ordinaciji Medicodent obavlja se ugradnja implanata vodećih svetskih proizvođača i izrada svih vrsta protetskih nadoknada na implantima, kao što su krunice,mostovi i zubne proteze na implantima.

Ugradnjom implanata izbegava se brušenje susednih zuba, a ponekad predstavljaju jedinu mogućnost da se izbegne izrada proteza.

Zubni impanti ugrađuju se u slučaju:

  •     nadoknade pojedinačnog zuba
  •     nadoknade više zuba
  •     totalne bezubosti
  •     izrade proteze nošene mini dentalnim implantima

Ugradnja zubnih implanata u ovoj ordinaciji je jednostavna i vrši se u lokalnoj anesteziji. Nakon ugradnje potrebno je tri do šest meseci da se implant učvrsti u kosti, nakon čega se stomatološka intervencija nastavlja izradom mostova i krunica. U međuvremenu, da pacijenti ne bi bili bezubi, izrađuju se privremena krunice. U određenim situacijama do konačnog rešenja može se doći i znatno ranije, ubrzo nakon ugradnje implanta.

Neka Vaš osmeh ponovo bude Vaš ponos. Ukoliko Vas zanimaju zubni implanti, obratite se ordinaciji Medicodent.