Ugostiteljski inventar – Service Exclusive

Ugostiteljski inventar – Service Exclusive

Profesionalna priprema hrane zahteva i profesionalno posuđe.Serviranje hrane ne sme biti prepušteno slučaju, već zahteva umetnost i kreativnost, koje nema bez adekvatnog posuđa. Posuđe kao i pribor za serviranje i dekorisanje hrane, vašem restoranu, hotelu, poslastičarnici ili kod kuće ponudiće Service Exclusive Novi Sad.

Sa timom svojih stručnjaka Service Exclusive maksimalno će Vam izaći u susret i pomoći ukoliko Vam je potrebna organizacija venčanja iz snova, korporativnih događaja, poslovnih sastanaka i seminara. Ne morate više da razmišljate kako ćete sve organizovati i opremiti. Sada je tu Service Exclusive koji je spreman da odgovori na sve vaše zahteve i izazove.

Ugostiteljski inventar

Nijedan ugostiteljski objekat ne može da opstane bez kvalitetne opreme, kao što je posuđe za pripremu hrane, te u širokoj ponudi možete pronaći: escajg, tacne ovali, kristalno posuđe, posuđe od rost fraja, činije, tanjiri, setovi za čaj i kafu, bokali, čajnici, šolje, čaše….

Ogroman izbor, pristupačne cene su prednosti ove prodavnice za iznajmljivanje ugostiteljskog inventara.

Pored velikog izbora ugostiteljskog iventara u ponudi su stolnjaci i dekoracija za korporativne događaje.

Oduševite svoje goste i doprinesite na ovaj način da oni postanu stalne mušterije. To će Vam obezbediti Service Exclusive Novi Sad. Pozovite na kontakt telefon 062 54 60 89.