Ugaone garniture kao dvosedi, trosedi ili bračni krevet

Ugaone garniture kao dvosedi, trosedi ili bračni krevet

Vreme je da napravite novi raspored nameštaja u dnevnoj sobi i da se više otarasite te stare ugaone garniture o kojoj više ne možete da brinete i koju ne možete da sredite. Budite dobri, pa  je poklonite nekome ko nema tako nešto, a Vi se odmah zaputite u izložbeni salon tapetarije Maki gde je u toku akcija u okviru koje možete obaviti sjajnu kupovinu: dve fantastičnekombinovane garniture od materijala koji se lako održavaju. U tapetariji Maki, osim delatnosti kao što je tapaciranje kućnog i kancelarijskog nameštaja, obavlja se i prodaja restauriranog nameštaja.

Ugaona garnitura kao dva troseda ili bračni krevet

Ugaone garniture, tapacirane i restaurirane, VirtualniGrad

 

Kada se namešta kao ugaona garnitura, njene dimenzije iznose 210x310cm. Obzirom da vrlo lako može da se spoji u bračni krevet, jer ima silikonske točkice sa blokadom, dimenzije iznose 200x160cm, a ovde komotno mogu da spavaju, i da se naspavaju, dve odrasle osobe. Čak može i da se napravi zanimljiva kombinacija, jer ova ugaona garnitura može da stoji odvojena kao dva troseda. Materijal na garnituri je zenil. To je materijal mešavine pamuka, akrila i poliestra. Čišćenje se obavlja magičnom vlažnom krpom ili hemijskim čišćenjem.

Ugaona garnitura kao dva dvoseda i ugaoni deo

Prodaja ugaonih garnitura, dvosedi, trodesi, bračni kreveti, VirtualniGrad

 

Dimenzije ove ugaone garniture iznose 255x255cm. Sastoji se od dva dvoseda i jednog ugaonog dela. Materijal kojim je ona tapacirana je eko koža koja ima poleđinu prave mlevene kože i njom su obloženi rukohvati, leđa i donji deo garniture. Za sedište i naslon korišćen je mebl štof malo grubljeg tkanja tzv. dak tkanje ili juta. To je materijal mešavine akrila i poliestera. Čišćenje se obavlja magičnom vlažnom krpom ili hemijskim čišćenjem.

Jedna od ove dve ugaone garniture kao dvosedi, trosedi ili bračni krevet tapetarijeMaki sigurno će ulepšati Vaš dom.