Trake za teške terete – Korać R doo Štampane samolepljive trake

Trake za teške terete – Korać R doo Štampane samolepljive trake

Bilo da vam je potreban prevoz paketa ili nekog proizvoda u kartonskim ili drvenim kutijama trake za teške terete su idealno rešenje za osiguranje vašeg paketa. Trake za teške terete su izuzetno čvrste, srednje rastegljive i jednostrano lepljive trake sa dvostranim staklenim vlaknima. Vlakna im pružaju neverovatnu snagu i izdržljivost i teškoću kidanja.

Trake za teške terete kao i ostale samolepljive trake za različite namene možete pronaći u Korać R doo na kontakt telefon 021/44 58 84 ili 021/44 57 21.

Trake za teške terete Korać R doo

Primena trake za teške terete

Primena ovih izuzetno jakih traka je različita. Njihova najčešća primena je u industriji i služi za pakovanje raznih proizvoda, gde se zbog svoje izuzetne snage koristi za učvršćivanje, pričvršćivanje i bolje držanje paketa i paleta proizvoda. Zbog svojih odličnih karakteristika pogodna je za pakovanje proizvoda koji se transportuju vodenim putem ili železničkim putem.

Najčešća primena:

  • Za obmotavanje i učvršćivanje pošiljki: novine, upakovano staklo, cevi, građevinski materijal, betonski blokovi itd.
  • Prilikom transporta za poboljšanje čvrstine paleta artikala kod pakovanja kartonskih ili drvenih kutija, gajbi, paketa, sanduka i sl.
  • Obezbeđivanje namotaja čelika i papira
  • Za čvrsto držanje bala poljoprivrednih proizvoda i tekstila
  • U industriji tekstila, poljoprivredi i dr.

 

Sajt: http://www.koracr.co.rs/