Trajna epilacija laserom – uklonite dlačice zauvek

Trajna epilacija laserom – uklonite dlačice zauvek

Pojačana maljavost i pojava neželjenih dlačica na regijama gde one nisu uobičajene: lice, vrat, stomak čini problem kako kod žena tako i kod muškaraca. Da bi uklonili neželjne dlačice, Poliklinika Nada Diva preporučuje trajnu epilaciju za sve one koji žele da se zauvek reše neželjenih dlačica i problema urastanja dlaka. Trajna epilacija je neinvazivna metoda uklanjanja malja i jedina priznata metoda u svetu.

Trajnu lasersku epilaciju u Poliklinici Nada Diva obavlja tim lekara sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa svim tipovima lasera, pa se laserska epilacija uklanjanja neželjenih dlačica može uraditi pomoću:

SL 1 LUM LIG SH DUET

Lumenis Light Sheer Duet – Trajna epilacija najnovijim laserom

Lumenis Light Sheer Duet je najnoviji model lasera za trajnu epilaciju zbog integrisane vakum sonde. Ovaj laser predstavlja najsigurnije i najtrajnije rešenje kod problema sa nepoželjnim dlačicama. Prednost ovog najnovijeg modela lasera je:

  • Laserska energija se ne rasipa zahvaljujući integrisanom vakumu koji dovodi do rastezanja kože. Tada se sva energija usmerava na folikul dlake, ne rasipa se na ostale strukture kože. Rezultat je maksimalni efekat i trajna epilacija.
  • Laser za trajnu epilaciju prepoznaje sve tipove kože – od najsvetlije do najtamnije. Takođe, i sve tipove dlake, te na taj način trajno uništava dlaku
  • Koren dlake privlači laserski snop svetlosti, a vakum tehnologija omogućuje znatno bolje prodiranje laserske energije. Vreme tratmana se skraćuje 75% u odnosu na prethodne generacije lasera. Zato se ovaj najnoviji model lasera za trajnu epilaciju naziva hight speed tehnologijom.
  • Laserski tretman je apsolutno bezbolan. Ne zahteva pripremni period u smislu mazanja anestetik kreme i gela. Maksimalno je bezbedan za kožu a potpun efekat ostvarije u okviru 3-7 tretmana na svim delovima gde postoje neželjene dlačice.

SLI 2 Epil diod laser

Epilacija diodnim laserom

Epilacija diodnim laserom podrazumeva trajno uništenje korena dlake gde se nalazi pigment dlake melanin. Melanin se u najvećem procentu nalazi u dlaci u periodu njenog intenzivnog rasta. Dlake pre tretmana laserom ne smeju biti čupane pincetom ili voskom tri do pet nedelja nakon tretmana diodnim laserom. Dlake nestaju sa površine kože u roku od 2 do 4 nedelje.

Tretman je neophodno ponoviti nekoliko puta.

Sl 3 Epil NdYag laserom

Epilacija Nd:YAG Laserom

Nd:YAG Laser je laser talasne dužine 106 nm sa kojim se u Poliklinici Nada Diva sprovodi trajna epilacija. Laser je poznat i kao hvatač pigmenta, jer deluje kako na tamni pigment – melanin korena dlake, tako i na krvni pigment kapilara koji hrani dlaku.

Laser sadrži dve sonde – pojedinačnu sa kojom se svaka dlaka tretira posebno i skener sonda koja pokriva veliku površinu kože velikom brzinom.

U poređenju sa drugim laserima za trajnu epilaciju, Nd:YAG Laser je najbezbedniji za tretiranje osučnačne ili vrlo tamne kože i u regijama pazuha i prepona.

Laserskoj epilaciju mogu se podvrgnuti i muškarci koji se najčešće odlučuju iz estetskog a neki i iz praktičnog razloga.

Jedna od vodećih institucija u zemlji i inostranstvu Poliklinika Nada Diva svojim konstantnim inovacijama i ulaganjem u najsavremeniju lasersku opremu, dugi niz godina diktira trendove u oblastima kao što je:

  • Antiaging,
  • Dermatologija,
  • Estetska,
  • Fizikalna medicina i rehabilitacija.

Tretmane laserom i više informacija potražite na stranici Poliklinika Nada Diva Novi Sad.

Spisak svih poliklinika možete pretražiti na portalu Ordinacije.Info.