Grejanje za 1 evro dnevno – Toplotne pumpe

Grejanje za 1 evro dnevno – Toplotne pumpe

Da dom zimi bude topao i prijatan, važno je svakom suprugu, roditelju i domaćinu. Taj osećaj je nezamenljiv i važan je za zdravlje. Međutim, svake godine javlja se ista dilema: Kako da obezbedim komfor i toplinu doma, a da troškovi grejanja ne budu tako visoki? Da li mogu da izbegnem zamorno loženje uglja i drveta, iIi skupi gas? Da li moram da strepim od crvene tarife kada se grejem na struju? Rešenje mogu biti toplotne pumpe – revolucija u načinu zagrevanja prostorija.

Viessmann toplotne pumpe, jeftino grejanje

 

Viessmann toplotne pumpe

Viessmann toplotne pumpe predstavljaju potpuno novu tehniku grejanja, koja donosi nešto mnogo bolje od svega do sada poznatog: grejanje za 1 evro dnevno! Viessmann toplotne pumpe ne samo da Vas jeftino greju, nego Vas i hlade u vrelim letnjim danima!

O ovom naprednom i efikasnom sistemu grejanja možete saznati više na sajtovima www.grejanjeza1evrodnevno.com i www.viessmann.rs. Tu ćete naći obračun troškova grejanja i korisnička iskustva u realnom vremenu – iz dana u dan, kako grejna sezona odmiče. Takođe, možete doći u InkomViessmann-ov prodajni salon, na test-grejanje!

Nemačka kompanija Viessmann jedan je od vodećih svetskih proizvođač u oblasti sistema grejanja – sa porodičnom tradicijom dugom 100 godina, godišnjim prometom od preko 1,8 milijardi evra i visokokvalitetnim sistemima grejanja, instaliranim od Grenlanda do Novog Zelanda.

Čačanska banka, sa dugogodišnjim iskustvom u finansiranju poboljšanja energetske efikasnosti, kreirala je za Vas poseban kreditni proizvod za kupovinu Viessmann toplotne pumpe. Investirajte u budućnost, uz povoljne uslove kreditiranja koji će relaksirati Vaš kućni budžet!

Za sve detaljnije informacije, ukoliko Vas interesuje Viessmann grejanje za 1 evro dnevno, pozovite Inkom.