Termo Sens proteze za zube

Termo Sens proteze za zube

Nedostaje Vam više zuba i planirate to da regulišete? Možda ste već saznali da Vaš problem ne može da se reši krunicama niti mostovima? Otkrivamo Vam ugodno i vizuelno dopadljivo rešenje – Termo Sens proteze. Više podataka o njima daje nam stomatološka ordinacija Marta Hess, u Novom Sadu.

Termo Sens proteze za zube, Novi Sad

Termo Sens proteze za zube

TermoSens proteze su protetske nadoknade idealne za rešavanje parcijalne (delimične) bezubosti, u slučajevima kada se ona ne može rešiti fiksnim nadoknadama (krunicama, mostovima). Novim materijalima i tehnologijama moguće je izraditi protetske nadoknade koje su ugodne za nošenje i imaju prirodan izgled, a usled velike elastičnosti ne stvaraju problem pri govoru i jelu, tako da se pacijenti veoma brzo i lako navikavaju na njihovo prisustvo u ustima.

Izuzetna estetika ovih zubnih proteza

TermoSens proteze su praktično nevidljive u ustima, ima ih u više nijansi roze boje, pa se savršeno uklapaju u boju prirodnih desni. Nema žičanih kukica, čime je izbegnut negativan uticaj na preostale zube i desni.

Biokompatibilnost proteza za zube

TermoSens proteze pripadaju grupi poliamida, ne sadrže monomere niti metalne okside, tako da nema neželjenih alergijskih reakcija niti drugih štetnih dejstava.

Fleksibilne proteze

TermoSens proteze su izrađene od materijala koji na temperaturi usne duplje postaje savitljiv, besprekorno prianja uz zube i desni i ravnomernije prenosi pritisak žvakanja.

Dug vek trajanja

Ove zubne proteze imaju visok stepen elastičnosti, tako da su dugotrajne i praktično nesalomive, pod uslovom da se pravilno koriste.

Ukoliko Vas zanima još detalja ili cene Termo Sens proteza, sve informacije pružiće Vam stomatološka ordinacija Marta Hess, Novi Sad.

Ovu ordinaciju možete pogledati na sajtu www.ordinacije.info, prezentacija Marta Hess stomatološka ordinacija.