Tapacirani nameštaj

Tapacirani nameštaj

Imate nameštaj koji bi još mogao da se koristi, ali se pohabao i ne izgleda lepo? Ukoliko je većinom zadržao svoju funkciju, nema potrebe da kupujete novi. Tapacirani nameštaj predstavljaće pravo osveženje u Vašem domu. Ukoliko se odlučite na tapaciranje nameštaja – uštedećete, a vizuelno ćete dobiti potpuno nov, drugačiji, zanimljiviji ležaj, fotelju, trosed…

Tapacirani nameštaj
Tapetarija Maki vrši sve tapetarske usluge: 
  • tapaciranje kaučeva,
  • dvoseda, troseda,
  • fotelja i
  • stolica.

Kako bi vam ponudili i veliki izbor mebl štofova, imaju svoju prodavnicu u Todora Toze Jovanovića 17. Nakon više od decenije poslovanja, pažljivog rada i ispunjavanja i najsitnijih zahteva klijenata i usavršavanjem u poslu, tapetarija Maki je u mogućnosti da Vam ponudi ono najvažnije – toplinu Vašeg doma, za malo novca.

Opremanje stambenog prostora pažljivo odabranim nameštajem, uz dizajnerske savete, osvežiće Vaš dom i produžiti vek trajanja Vašeg nameštaja. Obnavljanjem dotrajalog nameštaja svežim materijalima, bojama i dezenima, vraćate izgubljenu toplinu svom domu.

Tapaciranje nameštaja
Tkanine i sunđeri vremenom se troše i skupljaju prljavštinu i prašinu. Ukoliko niste planirali da ih menjate, tapaciranje nameštaja je neophodno da biste sačuvali zdravlje svoje porodice. Tapaciranjem se stari nameštaj ojačava i osvežava, a spoljnji izgled mu se bitno menja, te ga možete uskladiti sa ostatkom detalja u stambenom prostoru. Dobićete utisak da je sve oko vas novo.

Ukoliko Vas interesuje izuzetno kvalitetan tapacirani nameštaj, tapetarija Maki će sa zadovoljstvom ispuniti Vaše zahteve.