Svilene trepavice sa popustom

Duge, guste trepavice uvek su u modi. Sada ih možete imati i Vi, a da pritom ne izgledate izveštačeno i da se ne vidi da nosite veštačke trepavice. Na prirodan način, svilene trepaviceulepšavaju Vaš pogled i ističu lepotu Vaših očiju i Vaše duše. Ukoliko iskoristite akciju salona lepote Aluna, možete dobiti kvalitetne svilene trepavice sa popustom!

Svilene trepavice

Zbog čega su najbolje svilene trepavice?

Za razliku od sintetičkih trepavica, svilene trepavice su elastične i znatno lakše. One izgledaju potpuno prirodno i Vašem oku daju okvir koji ni priroda nije mogla bolje da smisli. Savitljive su i Vi ih ne osećate kao strano telo, ne smetaju Vam.

Nadogradnja svilenih trepavica

Nadogradnja svilenih trepavica – postupak

Stavljanje svilenih trepavica je jednostavno, bez ikakve neprijatnosti, čak ni za osobe koje nose kontaktna sočiva. Ugradnju obavlja profesionalac, a nakon tretmana svako oko izgleda veće i uočljivije. Postupak se obavlja tako da se na Vašu prirodnu trepavicu lepi svilena trepavica. Svilene trepavice se ne skidaju, već otpadaju zajedno sa Vašim prirodnim trepavicama. Dužinu trepavica birate sami.

Ukoliko Vas zanima nadogradnja svilenih trepavica, požurite da zakažete svoj termin! Za sve informacije, kao i kontakt podatke, pogledajte prezentaciju salona lepote Aluna, u Novom Sadu.