Sve što vam je potrebno za organizaciju proslave – Service Exclusive

Sve što vam je potrebno za organizaciju proslave – Service Exclusive

Ponekad organizacija neke proslave ili korporativnog događaja predstavlja problem. Nemamo dovoljno čaša, šolja, tanjira …. šta da uradimo? Nedostatak vremena i razmišljanje gde nabaviti veći broj čaša, šolja, escajga i sve ono što nam je potrebno za neki ručak ili večeru,  oduzima vreme. Odlazak u kupovinu, nabavka i slično obično traži više novca.

Da bi ste uštedeli vreme i novac Service Exclusive je tu da vam pomogne i udovolji vašim zahtevima i izazovima i za Vas organizuje proslavu ili korporativni događaj baš onakav kakav ste želeli.

Oduševite svoje goste i neka se o vašem događaju dugo priča. Pozovite na kontakt telefon 062 54 60 89.

Iznajmljivanje barskih stolova

Od sada nešto sasvim NOVO u ponudi Sevice Exclusive je barski sto. Vrlo praktičan i funkcionalan za organizaciju rođendana, raznih proslava, žurki, i drugih događaja. Možete ga koristiti u zatvorenom prostoru ili na otvorenom, bašta, terasa.

Iznajmljivanje ugostiteljske opreme

Bilo da organizujete rođendan, krštenje, svadbu ili bilo koji vama bitan događaj potreban vam je ugostiteljski inventar. Na jednom mestu možete pronaći sve što vam je potrebno, iz ponude izdvajamo: iznajmljivanje tanjira (plitki, duboki i dezertni tanjir), escajg (kašika, viljuška, nož, dezertna kašika), iznajmljivanje čaša (za vino, pivo, šampanjac, sok, rakija ..), iznajmljivanje diševa (posuda za održavanje toplote hrane), iznajmljivanje činija za salate i gotova jela, iznajmljivanje korpi za hleb.

Ugostiteljska oprema je sortirana, upakovana, čista, ispolirana i spremna da vam se dostavi na adresu.

Želite da impresionirate vaše goste ili poslovne partnere?

Ukoliko nemate ideju kako da organizujete neki događaj, prepustite timu iskusnih profesionalaca koji je spreman da odgovori na sve vaše zahteve i izazove. Mi vam možemo organizovati sve tipove manifestacija, bilo gde i bilo kada.