Studio za održavanje tela Motus – fizikalna terapija i rehabilitacija

Studio za održavanje tela Motus – fizikalna terapija i rehabilitacija

Predstavljamo vam Člana VirtualnogGrada – studio za negu i održavanje tela Motus! Ovo mesto postoji da biste se vi rešili zdravstvenih problema i osećali bolje. Čak, bolje nego što ste i mislili da možete! Njihova delatnost je fizikalna terapija i rehabilitacija, s akcentom na manuelnu medicinu. Ostale usluge su kineziterapija, elektroterapija, rehabilitacija, masaža.

Fizikalna terapija, Novi Sad

Manuelna terapija i kiropraktika

Od svih usluga fizikalne terapije, posebno se izdvajaju manuelna terapija i kiropraktika. Pomoću ovih terapija se već godinama izuzetno uspešno rešavaju različiti zdravstveni problemi.

Tretmani su namenjeni prvenstveno lečenju strukturalnih problema koštano zglobnog sistema. Takođe i drugih tegoba koje pogađaju većinu ljudi u današnjem vremenu. Ukoliko su vaši problemi bolovi u leđima, vratu, ramenima, rukama, nogama, išijas, trnjenje, slabija pokretljivost ekstremiteta, vrtoglavice ili glavobolje, studio Motus vam daje efikasno rešenje, koristeći potencijale vašeg sopstvenog tela.

Terapije koje Motus nudi obavlja stručno, medicinski edukovano osoblje koje se maksimalno posvećuje svakoj individui i njenim problemima, kako bi se oni što pre i što uspešnije rešili. Postoji i mogućnost terenskog rada u vašem domu.

Budite i vi jedna od osoba koja će dostići svoje domete i okrenuti ih u svrhu ozdravljena i odličnog osećaja u sopstvenoj koži.

Pogledajte više detalja o ovom studiju, kao i pojedinačnim uslugama, klikom na link onlajn prezentacije koju smo kreirali za njih – Studio za održavanje tela Motus – fizikalna terapija i rehabilitacija Novi Sad.

Sajt: http://motus.rs/