Štampanje nalepnica

Štampanje nalepnica

Štampanje nalepnica je zadovoljstvo. Pojednostavite svoj posao i uštedite – kupite štampač za nalepnice. Preduzeće PeriNS Inženjering je zastupnik renomiranog proizvođača štampača Primera i u svojoj ponudi ima povoljne, pouzdane i brze štampače za nalepnice i etikete. Ukoliko obezbedite, za svoj finalni proizvod, Primerin štampač, dobićete najbržu kvalitetnu kolor štampu deklaracija i svih vrsta samolepljivih etiketa iz rolne.

Štampanje nalepnica

 

Štampanje nalepnica – vrste štampača

Primera LX-900e je najbrži profesionalni inkjet štampač, za sve vrste materijala iz rolne. Koristi najnoviju inkjet tehnologiju visokog performansa za štampanje nalepnica u boji, za Vaše proizvode, pakovanja, itd. Ima odvojene ketridže što vam omogućava da zamenite samo boju koju potrošite i na taj način ćete uštedeti vreme i novac.

Primera LX-400e predstavlja najnoviju inovaciju u tehnologiji inkjet štampe nalepnica, brilijantnog kvaliteta. Omogućava visoku rezoluciju i izuzetno je brz. Ovaj štampač je odličan izbor za one koji cene i traže jednostavna rešenja za svoj rad. Nalepnice mogu da sadrže fotografije, ilustracije, grafike, tekstove, pa čak i barkodove.

Uštedite svoje vreme i svoj novac. Kreiranje nalepnica traje samo nekoliko minuta na Vašem računaru, a Vaš poizvod će imati profesionalni izgled.

Unapredite svoje poslovanje kvalitetnim štampačem. Kontaktirajte PeriNS Inženjering