Štampane trake

Štampane trake

Štampane trake, koje proizvodi Korać R, ne samo da su sjajan i povoljan vid reklame Vašeg brenda, već ih njihova praktičnost i upotrebljivost čini neophodnima u bezmalo svakoj vrsti delatnosti. Samolepljive trake, na kojima se štampa logo, tekst ili crtež po Vašem izboru, namenjene su za lepljenje i oblepljivanje kutija, te Vam istovremeno služe za pakovanje i obeležavanje i u reklamne svrhe.

Štampane trake
Štampane – reklamne trake

Reklamne trake ujedno predstavljaju i zaštitu proizvoda, upakovanim u lake i srednje teške pakete. Sama selotejp traka, na kojoj se obavlja štampanje, izuzetno je čvrsta i izdržljiva, što je u skladištenju i prevozu robe od velike važnosti. Neškodljive su po zdravlje i otporne na sve vremenske uslove, te je i sadržaj paketa znatno sigurniji.

Reklama koja se ovim putem emituje u javnost je i te kako efektna, a znatno je jeftinija od opcije štampanih kutija. Korać R će Vam obezbediti i sve ostale vrste samolepljivih trajka za industriju, raznovrsnih namena. Uz njihovu pomoć, odabvraćete najadekvatnije trake za Vašu delatnost, koje će Vam doneti maksimalnu korist.

Unapredite svoj posao ovim višenamenskim proizvodima. Nabavite samolepljive štampane trake, kontaktirajte Korać R.