Štampači i kertridži

Štampači i kertridži

Pokvario Vam se štampač, nestao Vam je kertridž, a hitni poslovi čekaju? Ako vam treba popravka ili kupovina novog štampača i  kertridža, PeriNS Inženjering je tu da ponudi najpovoljnije rešenje! Pored toga, ponudiće Vam i sve ostalo što je neophodno za kontinuirani rad u Vašoj kancelariji.

Štampači i kertridži

Asortiman – Štampači i Kertridži

U ponudi PerNS Inženjeringa su kvalitetni štampači proizvođača HP, Lexmark, Canon,Samsung, Conica Minolta, Primera, Epson, Ricoh, Xerox, kao i odgovarajući kertridži za štampače. U asortimanu se nalaze INK-JET štampači i matrični štampači.

Ako ste u nedoumici koji štampač odgovara Vašim potrebama, obratite se PeriNS-ovoj službi tehničke podrške. Odlični poznavaoci iz ove oblasti pomoćiće Vam u odabiru štampača. Izbor je velik – laserski štampač, ink-jet štampač, kolorni laser, matrični štampač ili mašine popularno nazvane 3 u 1 ili 4 u 1 multifunkcionalni uređaji (štampač, skener, kopir, fax). Raznovrsnost proizvođača se i ou ovom segmentu podrazumeva.

Kada Vam zatreba preventivni ili korektivni servis štampača, PeriNS Inženjering ponovo će biti Vaša podrška! Ovaj servis je među prvima u Novom Sadu koji se time bave, te je njihovo iskustvo neprocenjivo. Imaju bogat lager na kojem se nalaze rezervni delovi za štampače, a njihovi serviseri se usavršavaju u zemlji i inostranstvu. Na sve servisne zahvate dajuu garanciju od 6 – 12 meseci, a vreme otklanjanja kvara u većini slučajeva je najduže do 24 časa.

Ukoliko su Vam potrebni kvalitetni štampači i kertridži, pozovite PeriNS Inženjering.