Šta je važno kod profesionalne tetovaže?

Šta je važno kod profesionalne tetovaže?

Odlučili ste se za tetoviranje? Ali vas je strah od nekvalitetno urađene tetovaže, eventualnih reakcija kože, nedovoljno profesionalnog pristupa? Najpre se raspitajte ko je poznat i priznat tattoo majstor u Vašem gradu. Ko u tetoviranju ima višegodišnje po mogućnosti i višedecenijsko) iskustvo, pogledajte fotografije tetovaža koje je majstor za tetoviranje do sada uradio, saznajte u kakvim uslovima radi.

Profesionalne tetovaže, American Way

Iako nisu nevažane, cene tetovaža ipak ne bi trebalo da budu presudan faktor oko odabira tattoo studija. Postoje neke mnogo važnije stvari koje je potrebno da saznate pre nego što se upustite u priču sa tetoviranjem.

Strelisan i profesionalan pribor za tetoviranje

Jedan od osnovnih uslova za bezbedno tetoviranje je sterilisan pribor i visoka higijena. Potpuno je nezamislivo odlučiti se na tetovaže kod nekog ko radi pod sumnjivim higijenskim uslovima i za čiji pribor niste sigurni koliko je profesionalan i bezbedan po ljudsko zdravlje. Kada znate da se sve obavlja po propisanim uslovima, tada se možete opustiti i prepustiti rukama stručnjaka.

Tattoo studio American Way, čiji tattoo majstor Đaner radi ovaj posao u Novom Sadu već decenijama, kaže da se kod njih koristi najsavremenija medicinska zaštita klijenata, ali i osoblja. Oprema koju koriste je Spaulding and Rogers USA, boje za tetoviranje Eternal i :Mickey Sharpz .

Preciznost tetovaže i umetnički izraz

Želite da dobijete baš onakvu tetovažu kakvu ste zamislili? Imate crtež i želite baš to? Ili, možda, imate ideju u glavi, ali od tatoo majstora očekujete da je on realizuje?

Tetoviranje Novi Sad, American Way

Ovo možete očekivati samo od nekog ko je već uigran u svom poslu i čija ruka je mirna i precizna. Podrazumeva se, dobar tattoo majstor mora imati i dosta umetničke aspiracije, kako bi dočarao na crtežima po vašoj koži baš one scene koje želite da nosite na sebi. Dobar tattoo majstor umeće da prepozna vaš estetski izraz i predloži vam rešenje kojim ćete biti zadovoljni.

Takođe, važno je da tetovaža bude postojana, da se boje ne razmrljaju, niti da se smanji njihov intenzitet, te je i iz ovog razloga važno da vaš izbor padne na nekog ko ima iskustva i znanja.

Ukoliko želite da pogledate i ostale delatnosti kojim se ovaj tattoo studio bavi, ako vas zanimaju cene tetovaža, slike tetovaža ili kontakt podaci, pogledajte prezentaciju Studio za tetoviranje American way, Novi Sad.