Šta je radiotalasni lifting lica? – Sensi Skin studio za negu lepote

Šta je radiotalasni lifting lica?  – Sensi Skin studio za negu lepote

Šta je radiotalasni lifting lica? Da li ste primetili prve bore na licu, vratu, bore smejalice? Da li to “bore izdajice” ipak poručuju da je potrebno nešto uraditi, kako bi lice ponovo bilo lepo i zategnuto. Radiotalasni lifting lica jedan je od tretmana koji koži daje lep i sjajan izgled.

Kozmetički salon Sensi Skin u Novom Sadu, je mesto gde možete posvetiti malo pažnje svom licu i telu. Obradujte sebe i zakažite tretmane za negu na kontakt telefon: 065/33 38 338.

Radiotalasni lifting za lice Sensi Skin studio e1636655049203

Šta je radiotalasni lifting lica?

Radiotalasni lifting je nehirurški tretman za podmlađivanje kože lica i tela. Tretman je bezbolan i daje odlične rezultate. Uglavnom se koristi za uklanjanje bora, podizanje opuštene kože i kože bez volumena.

Radiotalasni lifting je zasnovan na dejstvu toplote i zagrevanja potkožnog tkiva, čime se stimuliše produkcija kolagenih vlakana i poboljšava opšte stanje kože.

Koža dobija:

  • Zategnutiji, svežiji, odmorniji izgled
  • Ubrzavaju se metabolički procesi u koži, što rezultira boljem stanju kože
  • Smanjuje pojavu finih linija i opuštene kože
  • Nestaje izgled umorne kože

Kome preporučujemo radiotalasni lifting?

Radiotalasni lifting preporučujemo osobama sa početnim ili umerenim znacima starenja, odnosno umerenim gubitkom tonusa, pojavom bora i opuštene kože.

Radiotalasni lifting je pogodan za lice i telo, bore i linije oko očiju, spuštene kapke, kesice oko očiju, bore na čelu i licu, bore na vratu. Takođe, možemo tretirati i opuštenu kožu dekoltea, grudi, ruku, stomaka, butina i kolena.

Koliko traje tretman?

Tretman traje oko 40 minuta ili duže u zavisnosti od površine kože koja se tretira. Nema neželjenih efekata, te se možete odmah vratiti svojim dnevnim aktivnostima.