Škola klavira za decu i odrasle Novi Sad

Škola klavira za decu i odrasle Novi Sad

Vaše dete je poželelo da svira klavir? Ili biste možda vi voleli da postanete maestro i svoju dosadašnju želju pretočite u delo? Bez obzira da li imate znanja ili ne, postoji škola klavira u Novom Sadu koja ima otvorena vrata za vas, čiji će učitelji strpljivo pomoći da postanete virtuoz na dirkama ovog očaravajućeg instrumenta. Izuzetno kvalitetni časovi klavira deo su ponude koji ima privatna muzička škola Muzika.

Škola klavira Novi Sad

Časovi klavira za decu

Šta vaše dete dobija pohađanjem časova klavira? Pored razvijanja umetničke crte, dete dobija priliku da izrazi svoje emocije i bavi se nečim istančanim i prefinjenim. Umeće sviranja klavira (i klavijatura) u današnje vreme nosi mnoge mogućnosti za angažmanima, a vaše dete će vremenom odabrati da li će mu muzika biti zanimanje ili hobi.

Časovi klavira za odrasle

Bez obzira na to da li ste početnik ili već imate neko muzičko predznanje, a sada želite da ga usavršite, ova škola klavira pružiće vam maksimum. Koliko god godina da imate, možete naučiti da svirate i stvarate divnu muziku. Uz predane i strpljive predavače, vaše sviračko umeće biće iz dana u dan intenzivnije.

Po čemu su izuzetni ovi časovi klavira?

Škola klavira u okviru ove privatne škole muzike podrazumeva časove u trajanju od 45 minuta (30 minuta praktične nastave,15 minuta teorije). Časovi klavira vrše se po Nacionalnom nastavnom planu i programu. Kurs klavira za decu i odrasle je individualan, prilagođen svakom polazniku ponaosob, bez obzira na nivo znanja. Termini su prilagođeni vašim radnim obavezama, te se časovi mogu održavati i uveče i vikendom. Pored srpskog, časovi klavira su mogući i na engleskom jeziku.

Sa polaznicima rade isključivo edukovani profesori muzike, sa puno iskustva.

Nakon kurseva, polaznici dobijaju sertifikate, a svoje znanje redovno imaju priliku da pokažu na svim bitnim manifestacijama u gradu.

Velika pažnja se obraća na motivaciju polaznika, i dece i odraslih, te oni vrlo rado provode vreme na ovom mestu.

Lokacija ove škole muzike je izuzetna, u samom centru grada, te je idealna za većinu stanovnika Novog Sada i okolnih mesta.

Kontakt podatke potražite na onlajn prezentaciji Centar za muzičko obrazovanje Muzika – škola muzike Novi Sad.