SHR laserska epilacija -Sensi Skin studio za negu lepote

SHR laserska epilacija -Sensi Skin studio za negu lepote

Ulepšavanje i dobar osećaj u sopstvenoj koži nikada nisu bili dostupniji, lakši i prijatniji. Učinite i vi nešto za sebe. Laserska epilacija, fotopodmlađivanje, terapija akni i uklanjanje kapilara su tretmani koji se rade u Sensi Skin studio za negu lepote.

Tretman epilacije namenjen je kako ženskoj tako i muškoj populaciji i moguće je tretirati sve zone na telu. Tretman epilacije SHR  IPL metodom možete uraditi Sensi Skin studio za negu lepote. Tretmane zakažine na kontakt telefon 065 33 38 338.

{dugmeDoktora}

Laserska epilacija Senski Skin Studio e1652042131251

SHR laserska epilacija – najsavremenija trajna epilacija

Trajna epilacija SHR i IPL metodom, ubedljivo je najsavremenija metoda koja se radi kod nas i u svetu. Kombinuje se laserska tehnologija i prednosti impulsnog svetla u postizanju bezbolne epilacije. Uz ovu vrstu epilatora, uspešno se tretiraju i dlačice koje je do sada bilo vrlo teško ili nemoguće odstraniti. Tretman je ugodniji od svih uobičajenih načina, kraće traje, a koža je bolje zaštićena.

Super Hair Removal (SHR) laserska tehnologija predstavlja revolucionarno rešenje na polju epilacije, pruža savršen ugođaj i vidno bolje rezultate. Princip po kojem funkcioniše je postepeno zagrevanje dermisa koja oštećuje folikul dlake, ali ne oštećuje okolno tkivo. Metoda je pouzdana, efikasna i u potpunosti bezbedna, a osoba kojoj se radi oseća samo blagu toplinu.

SHR epilacija odgovara svim tipovima kože. Ne postoje kontraindikacije.