Sarajevski somun bez aditiva za restorane

Sarajevski somun bez aditiva za restorane

Vodite restoran, pekaru, roštiljnicu, fast food ili minimarket? Ponudite svojim kupcima kvalitet više, nešto zbog čega će biti još zadovoljniji vašom uslugom – sarajevski somun bez aditiva! Sve veći broj ljudi danas daje prednost ukusnoj, a što zdravijoj hrani, te će krckavi, vrući somuni, načinjeni od najkvalitetnijih sastojaka, nesumnjivo biti stavka koja će vam dovesti još zadovoljnih kupaca! Proizvodi ih, po staroj domaćoj recepturi, pekara Komar, Novi Sad.

Sarajevski somun bez aditiva, Novi Sad

Somune možete preporučiti uz kajmak, sir i ostale mlečne proizvode, kao i uz specijalitete od mesa. Nezamenjivi su kao kombinacija sa roštiljem – pljeskavicom, ćevapima, vešalicom, ražnjićima… Odgovaraju i vegetarijancima, ali osobama koje poste. Dakle – prijaju svima!

Somun za restorane i fast foodove

Posetioci restorana i fast foodova i te kako biraju mesto na kojem će jesti i na osnovu toga kakva je lepinja, hleb, odnosno somun. Kakav god da je kvalitet glavnog jela, ukoliko hleb koji se služi uz to nije domaći, svež i ukusan, zadovoljstvo nije potpuno. A vi možete obezbediti kompletno zadovoljstvo svojih posetilaca, tako što će u vašoj ponudi uvek biti i sveži domaći somuni.

U ponudi pekare Komar su četiri veličine somuna i dve veličine somun kifle, kao i somuni za 10 upola (somuni za ćevape).

Sveži domaći somuni, Novi Sad

Pravi somun se peče u posebnim pećima, na određenoj temperaturi i veoma kratko. Te je za maksimalan kvalitet potrebno da se onaj ko ga priprema bude pravi majstor. Szr Komaru Novom Sadu, doveo je svoj proizvod do savršenstva, te u njemu uživaju stotine Novosađana dnevno, s obzirom da isporučuju svoje somune na adrese preko 50 firmi.

Kada se dogovorite o saradnji, možete očekivati da izađu u susret svim vašim zahtevima i potrebnoj količini, jer imaju velike proizvodne kapacitete. Na raspolaganju je i dostava somuna u Novom Sadu i okolini. Somun koji se isporučuje je uvek svež, a pravljen je tako da svežinu čuva i do nekoliko dana.

Za ostale detalje, kao i kontakt podatke ovog proizvođača somuna, pogledajte prezentaciju Komar szr – proizvodnja somuna, Novi Sad.