Rođendaonice na otvorenom – u dvorištu je zabava

Rođendaonice na otvorenom – u dvorištu je zabava

Rođendaonice na otvorenom imaju posebnu magiju i predstavljaju pravo uživanje i za male i za velike. Ukoliko rođendan vašeg mališana pada u proleće, leto ili ranu jesen, a nemate svoje dvorište, sigurno vas zanima gde se nalaze rođendaonice sa dvorištem u Novom Sadu i šta one nude. Svaka rođendaonica na otvorenom ima neku svoju priču, a mi vam predstavljamo četiri rođendaonice na otvorenom u kojima, sasvim sigurno, možete organizovati sjajne žurke čim granu prvi zraci sunca.

Rodjendaonica na otvorenom, Novi Sad

U svojoj šarolikoj paleti ponuda, Novi Sad ima i rođendaonice sa baštom. Pogledajte šta koja od njih nudi i na vreme odaberite idealno mesto za rođendan svog dečaka ili devojčice!

Rođendaonice na otvorenom – spisak
  • Dvorištance Sport&Play – Rodjendaonica sa dvoristem od 200m2, sa uređenom travnatom površinom za dečije aktivnosti i prelepim letnjikovcem za roditelje. Sa decom rade animatori i Difovci, te se često organizuju i sportski rođendani. Dvorište raspolaže rekvizitima kao što su golovi, koš, odbojkaška mreža, trambolina, ljuljaške, klackalice i tobogani itd. Postoji i mogućnost priređivanja roštilja u dvorištu. Da biste videli kompletnu ponudu ove rodjendaonice sa dvoristem, idite na onlajn prezentaciju Rođendaonica Dvorištance Sport&Play Novi Sad.

Rodjendaonica sa dvoristem, Novi Sad
.

  • Tri 4 sad – Dve odvojene rođendaonice sa dva dvorišta i kafićima za roditelje. Dvorišta obe rođendaonice sadrže niz zanimacija za decu, a možete ih odabvrati i na osnovu toga da li je mališanima zanimljivija stena za penjanje ili dvorac sa toboganom… Deca voze traktore i guralice, igraju mini golf, zabavljaju se sa lopticama, trčkaraju… Dobro osmišljena animacija, prilagođena uzrastu dece, uz najzanimljivije igrice, poligone za takmičenja, lutkarske predstave, oslikavanje lica itd. Novo u ponudi je picerija u okviru rođendaonice, kao i ponuda njihovog keteringa. Da biste videli kompletnu ponudu ove rodjendaonice sa dvoristem, idite na onlajn prezentaciju Dečija igraonica i rođendaonica Tri 4 sad Novi Sad.

Rodjendaonice sa dvoristem u Novom Sadu

  • Sky Club – Dve rođendaonice sa baštama za roditelje i odvojenim dvorištem za animaciju dece napolju. Kvalitetan program, animatori sa iskustvom, predstave za decu i maskirani junaci iz crtanih filmova, preko 60 Diznijevih kostima za mališane, crtanje po licu, balon šou… Da biste videli kompletnu ponudu ove rođendaonice na otvorenom, idite na onlajn prezentaciju Rođendaonica Sky Club Novi Sad.

Rodjendaonice sa dvoristem, Novi Sad

  • Junglemania – Dve odvojene rođendaonice, sa dva prostrana dvorišta. Svako dvorište sadrži igralište za decu i kafić za roditelje. Na igralištima se nalazi nekoliko tobogana, vrteška, klackalice, ljuljaške, ljuljalice i potpuno novi fudbalski teren, što omogućava i sportske rođendane na terenu. Odličan koncept zabavnog sadržaja, animatori koje deca vole, uvek ljubazno i nasmejano osoblje. Da biste videli kompletnu ponudu ove rodjendaonice sa dvoristem, idite na onlajn prezentaciju Junglemania – dečija igraonica i rođendaonica Novi Sad.

Igraonica sa dvoristem, Novi Sad

Nadamo se da ćete pronaći parče raja kakvo tražite za male i velike goste. Neka naredni prolećni, letnji i ranojesenji rođendan biti čaroban u prelepim eksterijerima novosadskih rođendaonica sa baštom!