Rezervni delovi za japanska i korejska vozila

Rezervni delovi za japanska i korejska vozila

Vaš četvorotočkaš je marke Honda, Toyota, Daihatsu, Mazda, Hyundai, Mitsubishi, Suzuki,Nissan, Daewoo, Isuzu ili Kia? Bilo da se spremate za put, pa želite da zamenite sve što je dotrajalo ili Vam se neki deo automobila pokvario, Trio Motors u Novom Sadu je tu da Vam nabavi potreban rezervni deo. U njihovoj ponudi su originalni i zamenski auto delovi za sva japanska i korejska vozila, renomiranih japanskih, korejskih i evropskih proizvođača.

Rezervni delovi za japanska i korejska vozila

 

Rezervni delovi za japanska i korejska vozila

Asortiman proizvoda obuhvata preko 290.000 pozicija delova za japanska i korejska vozila. A lager je uvek popunjen sa preko 25.000 različitih delova. Jedna od prednosti kupovine u Trio Motorsu svakako je mogućnost da birate delove raličitih kvaliteta, a time i izbor cena. U ponudi se nalazi kompletna paleta delova. Počev od motorne grupe, delova transmisije, delova šasije, oslanjanja, elektrike pa do karoserijskih elemenata.

Originalni delovi za japanska vozila, Trio Motors


Trio Motors
je veleprodaja i maloprodaja auto delova. Ali u njihovu delatnost spadaju i prodaja alata za mehaničare, prodaja motornog ulja Mobile 1, kao i opreme za ulepšavanje automobila i pojačavanje njihovih performansi. Pored toga, kompanija ima i servis japanskih i korejskih vozila.

Dakle, na raspolaganju Vam je širok dijapazon robe i usluga. Zaposleni u ovoj kompaniji će se zdušno potruditi da Vas posavetuju i daju predlog ukoliko želite da poboljšate rad svog ljubimca na četiri točka i produžite mu vek trajanja.

Kad god su Vam potrebni rezervni delovi za japanska i korejska vozila, Trio Motors Vam stoji na usluzi.

Sajt: http://www.triomotors.rs/