Posle sankanja na domaća jela u restoran Sunce

Posle sankanja na domaća jela u restoran Sunce

Konačno su došli pravi zimski dani, koji najveću radost predstavljaju deci. Dobro… i svima onima koji su sačuvali dete u sebi. Većina nas čeka da se napolju zabeli, pa da pohrle na grudvanje i sankanje. Zimske radosti posebno su čarobne van grada, tamo gde je sneg čist i nerazgažen. Najlepše je tamo gde možete neometano da uživate sa porodicom ili društvom. Restoran Sunce je upravo takvo mesto.

Restoran Sunce

 

Preporučujemo Vam fruškogorsko izletište u blizini Novog Sada, na kojem ima puno materijala za pravljenje Sneška Belića. Iriški Venac jedna je od omiljenih destinacija u decembru i januaru. Koliko god godina da imate, snežni pokrivač prosto Vas mami da zgrabite sanke, spuštate se ili, prosto – pravite jezuške.

Domaća hrana i prenoćište – Restoran Sunce

Nakon boravka na snegu i svežem vazduhu, ništa Vam neće prijati više nego ukusna, domaća hrana u toplom i prijatnom ambijentu. Zato se zajedno sa svojim rumenim mališanima uputite u restoran Sunce, koji se nalazi u blizini Venca, na putu ka njemu. Ovde možete naručiti fantastična kuvana jela i jela sa roštilja, a potom se osladiti palačinkama. Ljubitelje tradicionalnih specijaliteta oduševiće jagnjetinaprasetina ili škembići, koji će im odlično leći nakon aktivnosti na snegu.

Onima koji žele da uživaju više dana u lepotama Fruške Gore, na raspolaganju su lepe, nove sobe za noćenje. Time su ispunjeni su svi uslovi za nezaboravan provod u novogodišnjim danima. 

Ne propustite da doživite magiju dok veju pahulje. Ušuškajte svoje klince u toplu odeću, pozovite prijatelje, i pravac na sneg. A posle toga, zna se, svi zajedno na ćevape i prepričavanje doživljaja, u prenoćište – restoran Sunce.

Prezentaciju ovog retorana i prenoćišta i detaljnije informacije možete videti klikom na link – Sunce.