Restoran i prenoćište Sunce – Povoljno, a savršeno

Restoran i prenoćište Sunce – Povoljno, a savršeno

Povoljan smeštaj u Novom Sadu, sa restoranom domaće kuhinje, privlačna je ponuda za svakog turistu u Novom Sadu. Ovo posebno važi za one koji dolaze na Exit festival i druge letnje manifestacije.
Restoran – prenoćište Sunce pruža pravi užitak svima koje oduševljava domaća hrana i boravak u prirodi. Čiste i prijatne sobe su imperativ, a Fruška Gora je na dlanu…

VirtualniGrad

 

Potpuno novo i lepo sređeno prenoćište, nalazi se na savršenom mestu – u srcu Fruške Gore, a nadomak Novog Sada. Naći ćete ga lako, jer svi znaju gde je put ka Vencu – omiljenom izletištu Novosađana.

Prija vam topla atmosfera, bujna vegetacija, ukusna domaća jela? Onda je Restoran – prenoćište Sunce savršeno mesto za noćenje! Jer, ni hoteli ni hosteli ne mogu da ponude ovako nešto – izdvojenost iz gradske vreve, a blizinu Novog Sada. Kada kažemo domaća jela mislimo na:

  • čorbast pasulj,
  • goveđi gulaš,
  • jagnjetina,
  • škembići,
  • roštilj,
  • bečka šnicla,
  • riba,
  • palačinke…
VirtualniGrad

 

Restoran – prenoćište Sunce – Aktivnosti

Potreba za iznajmljivanjem sobe u Novom Sadu, za vreme dešavanja kao što je Exit, može da Vas odvede na razna mesta. Ali, bitno je da li ćete naći to što tražite. Jeftino prenoćište ne znači da Vas ne čeka kvalitet – naprotiv. Sve je prostrano, savršeno blistavo i uredno, ljupko opremljeno i spremno za Vaš odmor i uživanje. Kada poželite nešto novo, obiđite obližnja fruškogorska izletišta, šetajte, istražujte, pronađite jezera, manastire i najlepše proplanke.

Što se tiče Novog Sada, nema potreba da pominjemo kakve sadržaje ovaj grad nudi. Vi ste to već saznali, čim ste odlučili da ga posetite.

Doživite Novi Sad u pravom smislu, budite u žiži gradskih dešavanja, ali upoznajte i njegovu okolinu, gde zaista ima šta da se vidi. Obezbedite sebi i noćenje i hranu u restoranu. Jeftin smeštaj u Novom Sadu, za vreme Exit-a i posle njega, čeka Vas u Suncu.

Pogledajte prezentaciju – Restoran Sunce.