Restoran Fontana – doček Nove Godine

Restoran Fontana – doček Nove Godine

Kao i svake godine, ekskluzivni restoran Fontana organizuje doček Nove godine, u velikoj sali kapaciteta do 170 zvanica.

Restoran Fontana doček Nove Godine

 

Obzirom da praznična trpeza mora da bude posebna i prepuna najfinijih jela, pa Vas ovde očekuje svečani meni za novogodišnju noćVečera podrazumeva hladno i toplo predjelo, teleću ragu čorbu, četiri vrste mesa (piletina orli ,rolovana prasetina, rolovana piletina, svinjsko meso u sosu), mešanu salatu, dok će se domaće piće služiti u neograničenim količinama. Cena po osobi je 4 900 dinara.

Uživajte bez zadrške – Restoran Fontana

Nakon dobrog zalogaja, sledi nezaboravno novogodišnje slavlje.  Da bi proslava bila u punom sjaju, neophodna je vrsna živa muzika, te je ove godine za dobro raspoloženje zaduzen Vorga sa pevačicom.

Gosti koji nakon provoda žele da se odmore, restoran raspolaže lepim apartmanim za noćenje. A oni koji bi da u sred najveselije noći prošetaju duž centra Novog Sada ili odu do glavnog trga,Fontana je idealan izbor, jer se nalazi u starom jezgru grada, u samom centru.

Rezervišite Vaš sto već sada, pripremite novčić koji ćete ubaciti u fontanu i krenite sa zamišljanjem novogodišnje želje. Velike su šanse da se ona i ostvari ukoliko Nova 2010. godina započne u restoranu Fontana.

Više o ovom restoranu i prenoćištu na sledećem linku – Fontana u srcu Novog Sada.