Rešetkasti armaturni nosači – binori

Rešetkasti armaturni nosači – binori

Prilikom visokogradnje, bitno je koristiti kvalitetan materijal kako bi objekat gradnje dugo trajao. Ali veoma bitno i što optimalnije trošiti materijal i vreme. Bez obzira da li gradite stambeni objekat, industrijsku halu, bolnicu, školu ili kasarnu, rešetkasti armaturni nosači binori Vam mogu olakšati i ubrzati posao.

Rešetkasti armaturni nosači - binori

Ugradnja rešetkastih armaturnih nosača pruža Vam uštedu u količini materijala, ali i vremena potrebnog za izgradnju. Zahvaljujući binorima izbeći ćete dugotrajan proces ugradnje klasične armature. Oni se u visokogradnji koriste uglavnom za međuspratne i krovne konstrukcije.

Rešetkasti armaturni nosači – binori

Rešetkasti armaturni nosači – binori se izrađuju od čvrste gvozdene žice kako bi kompletna konstrukcija posedovala krutost potrebnu tokom procesa montaže . Čine ih dve uzdužne šipke u donjem pojasu i jedna u gornjem, koje su međusobno povezane dijagonalnim šipkama, što obezbeđuje čvrstinu ovom građevinskom elementu.

Ukoliko se odlučite da tokom izgradnje koristite ove nosače, najbolje bi bilo da ih nabavite u firmi koja poseduje i druge potrebne materijale. Asortiman firme Metalija doo obuhvata kvalitetnu armaturnu mrežu, glatko i rebrasto betonsko gvožđe i binore. Njihove cene su konkurentne, a ukoliko Vam je potrebna isporuka, takođe Vam stoje na raspolaganju.

Ušteda u novcu i vremenu je osetna. Ukoliko i Vi želite da uštedite, za Vas su pravo rešenje rešetkasti armaturni nosači iz firme Metalija.