Relax kids program za decu prvi put u Vojvodini

Relax kids program za decu prvi put u Vojvodini

Svesni ste da vaše dete ne veruje dovoljno u svoje sposobnosti? Žao vam je, jer znate da je to veoma važno, ali ne znate kako da mu pomognete? Ili ste možda na razgovoru u školi ili vrtiću čuli da vaše dete ima problem sa pažnjom i to ga ometa u radu i napretku? Takođe biste želeli da mu pomognete, ali ne znate kako? Udruženje roditelja Matica zna kako!

Relax kids program za decu, Novi Sad

Relax kids program

Relax kids program je licencirani program koji se već 15 godina uspešno primenjuje u raznim zemljama i donosi odlične rezultate na polju svesne pažnje i pozitivne slike o sebi. Sada ga ima i kod nas. Organizuje ga udruženje roditelja Matica.

Kroz ovaj program deca značajno unapređuju svoje samopouzdanje, uče da prepoznaju svoja osećanja, postanu svesni svojih misli, preispituju i unapređuju svoje stavove, svesno usmeravaju pažnju, opuštaju se i stiču osećaj trajnog zadovoljstva.

Objasnite svojoj deci da je Novak Đoković, kao i mnogi drugi uspešni ljudi, koristio baš ove tehnike koje se koriste na časovima Relax kidsa.

 Uzrasne grupe sa kojima se radi su sledeće:

3 i 4 godine,
5 i 6 godine,
7 i 8 godina,
9 i 10 godina,
11 i 12 godina i
13 i 14 godina

Prve radionice za decu su besplatne. Roditeljima je dozvoljeno da prate rad kako bi stekli uvid u to šta se i koliko kvalitetno radi sa njihovom decom. Radionice se održavaju jednom nedeljno, od strane licenciranog trenera.

Učinite nešto izuzetno korisno za svog mališana – prijavite ga na Relax kids program za decu!

Da biste saznali više i ovom udruženju i svim programima i radionicama koje organizuje, pogledajte onlajn prezentaciju Udruženje roditelja Matica – lični razvoj dece i roditelja Novi Sad. Takođe, ovde ćete naći sve kontakt podatke.