Redovan ginekološki pregled u Ginekološkoj ordinaciji Maksimović

Redovan ginekološki pregled u Ginekološkoj ordinaciji Maksimović

Redovan ginekološki pregled potrebno je uraditi jednom godišnje. Većina žena zanemaruje ovakve preglede, pa kod ginekologa odlaze kada se pojave neke tegobe.

Ginekološkim pegledom utvrđuje se zdravlje ženskog genitalnog trakta. Pregledi su bezbolni i u proseku kratko traju.

Veoma je važno pronaći ordinaciju od poverenja i lekara ginekologa koji će obaviti redovan ginekološki pregled.

Predstavljamo vam Ginekološku ordinaciju Maksimović i doktora Jovana Maksimovića

Ginekološka ordinacija Maksimović nalazi se u neposredoj blizini novosadskoj sajma i novosadskog porodilišta Betanija, u ulici Mičurinova 68A. Vlasnik ordinacije je dr Jovan Maksimović ginekolog – akušer sa dugogodišnjim iskustvom u ginekologiji.

U prijatnoj atmosferi uz ljubaznost i smirenost dr Maksimovića, možete obaviti redovan ginekološki pregled, posavetovati se sa doktorom i dobiti odgovarajuću terapiju.

Prvi ginekološki pregled

Prvi ginekološki pregled preporučuje se u u 18 godini, ukoliko pre toga nemate neki medicinski problem. Takođe, pregledi se preporučuju i svim seksualno aktivnim ženama, trudnicama i ženama koje planiraju potomstvo.

Šta obuhvata redovan ginekološki pregled?

Redovan ginekološki pregled obuhvata pregled spoljnih genitalija, pregled zidova vagine pomoću spekuluma i kolposkopa, preged grlića materice, uzimanje Papanikulau brisa i vaginalnog sekreta, ultrazvčni ginekološki pregled sondom.

U ordinaciji dr Maksimovića možete obaviti sve vrste ginekoloških pregleda, dijagnostiku premalignih, malignih i drugih promena, palniranje trudnoće i pregledi tokom trudnoće.

Dr Jovan Maksimović, ginekolog – akušer

Dr Maksimović je poznat i priznat lekar u Novom Sadu. Dugo godina radio je na ginekološko – akušerskom odeljenju bolnice u Sremskoj Mitrovici, a potom u Domu Zdravlja u Novom Sadu.

Rođen je u Rumi, gde je završio gimnaziju. Potom ga put i interesovanje za medicinu vodi u Rijeku gde završava Medicinski fakultet i magistraturu.

Velika ljubav prema medicini vodi ga u Novi Sad, gde brani Doktorsku disertaciju iz oblasti istorije medicine. Nakon toga odlazi u Beograd gde na Ginekološko – akušerskoj klinici završava specijalizaciju iz ginekologije i akušerstva i polaže specijalistički ispit.

Godine rada i iskustva iz oblasti ginekologije i akušerstva, veliki broj pacijenata navode dr Maksimovića na otvaranje ginekološke ordinacije. Nakon penzionisanja 2009. godine otvara svoju privanu ordinaciju u kojoj i sada radi kao ginekolog – akušer.

Smiren, pažljiv i ljubazan prema pacijentima, uliva upravo ono što tražite kod lekara.

Dugogodišnje iskustvo u ginekologiji i akušerstvu, govori da je dr Maksimović tačan i precizan u davanju ginekoloških dijagnoza.