Ram za naočare – oblik za svačije lice

Ram za naočare – oblik za svačije lice

Potrebne su vam nove naočare za vid? Mnogima nije baš lako napraviti pravi izbor. Ne odgovaraju svi dioptrijski ramovi svima, a nisu samo estetski razlozi oni koje bi trebalo imati u vidu. Veliki izbor okvira za naočare očekuje vas u prostoru očne optike u Novom Sadu, u centru grada. U pitanju je očna optika Popović, koja se nalazi pored oftalmološke ordinacije, u kojoj možete obaviti sve oftalmološke usluge. Ukoliko birate ram za naočare, predlažemo da posetite ovu očnu optiku. Zaposleni će vam svesrdno pomoći da izaberete okvir koji odgovara baš vama.

Dioptrijski ramovi za naočare, Novi Sad

Kako odabrati prave dioptrijske naočare? Kako izabrati ram za naočare?

Dioptrijske naočare se biraju prema nekoliko kategorija. Svakako da ramov za naočare treba da bude odabran prema obliku lica. Na primer, širem i užem licu ne odgovara isti model rama. Takođe, neće isti oblik naočara jednako dobro pristajati okruglom ili srcolikom licu. Zato je preporučljivo da isprobate više modela, a savet optičara je često od dragocene pomoći.

Pored estetske strane, odabir rama zavisi i od debljine stakala. Optičar će umeti da vam preporuči adekvatan ram, jer, ukoliko su vaša stakla deblja i samim tim teža, neće odgovarati svakom ramu.

Nekada je za odabir rama bitna i vrsta posla kojom se bavite, pa ne bi bilo loše da i to nagovestite optičaru.

Na kraju, ram za naočare se bira i prema sopstvenom stilu, a danas je izbor zaista velik.

Usluge optike u Novom Sadu

U ponudi optike Popović su:

  • Sve vrste specijalnih stakala
  • Sve vrste kontaktnih sočiva
  • Dioptrijski ramovi
  • Naočare za sunce
  • Sunčane naočare sa dioptrijom

U slučaju da Vam zatreba oftalmološki pregled i određivanje dioptrije, dr Svetlana Popović, specijalista oftalmolog, sa svojom ordinacijom Svetlost – SP, nalazi se tik pored optike.

Za detaljnije informacije, kao i kontakt podatke optike, pogledajte internet prezentaciju Optika Popović Novi Sad.